Hoogte instelbaar bureau BNZ 500 op maat

BNZ

Maximaal 3 tekens

excl. BTW 304,- Prijs incl. BTW € 367,84
ruim op voorraad

Hulp nodig? Wij staan voor u klaar.

Specificaties

Meer informatie
Fabrikant BNZ
Staat Nieuw
Levertijd Op bestelling, binnen 2 weken
Diepte (cm) 80
Hoogteverstelbaar (van/tot) 62-86 cm
Vorm Rechthoekig
Soort onderstel Hoogte instelbaar

Omschrijving

Getrapt in hoogte instelbaar van 62-86 cm, geheel volgens ARBO-eisen

Geen dwarsbalken langs de lange zijden van het bureau

Standaard compleet gemonteerd afgeleverd

Als het bureau eenmaal in gebruik is, kan in hoogte verstellen lastig zijn. Wij bevelen aan om het bureau dus voor gebruik op de juiste hoogte te zetten

 

Als onze standaardmaten niet passen, kun je bij dit bureau zelf je afmetingen kiezen. Je kunt in het tekstvak je gewenste breedte opgeven. De breedte kan minimaal 60 cm en maximaal 200 cm zijn, de diepte is altijd 80 cm, vanwege het onderstel.

Bureaus uit de BNZ 500 serie zijn voorzien van een N-poot die netjes aansluit op de  hoeken van het blad en met elkaar verbonden zijn door middel van een dwarsbalk. Het blad is gemaakt van spaanderplaat bekleed met melamine en voorzien vaneen PVC stootrand langs de zijkant.

Met behulp van een bout in elk van de 4 poten kan het bureau op de gewenste hoogte gezet worden. De hoogte is in te stellen van 62 t/m 86 cm. Met behulp van de hoogte-indicatie op de poten kan het bureau op elke hoek in de juiste hoogte gezet worden. Voor de fijnafstelling zitten er nog stelvoeten onder de poten. Door de dwarsbalk zijn de randen van het blad aan de lange zijden vrij voor bijvoorbeeld een monitorarm. De poten zijn beschikbaar in verschillende kleuren.