Inrichting loungeplek

Om te ontspannen tijdens het werk, kan een loungeplek uitkomst bieden. Zo'n plek richt je in met comfortabel meubilair waarin je goed kan ontspannen om een relaxte sfeer te creëren. Bij Buro & Zo hebben we veel nieuw en gebruikt loungemeubilair om een loungeplek mee in te richten.

Verschillende soorten loungemeubilair

Als je overweegt een loungeplek in te richten, kun je nog kiezen uit verschillende soorten meubels. Veel van ons meubilair is zogeheten 'soft seating'. Dit zijn meubels die hoofdzakelijk uit zacht schuim bestaan, die omtrokken zijn met stof. Deze stof is beschikbaar in verschillende kleuren.

Fauteuil

Een fauteuil is een stoel waar je ontspannen in kan zitten. Deze stoelen zijn vaak ruim opgezet en kunnen ontworpen zijn om degene die er in zit te omsluiten, voor extra privacy en mogelijkheid tot ontspanning.

Bank

Iedereen kent een bank. Op een bank kun je ontspannen (onderuit gezakt) zitten met meerdere personen. En als je écht even wilt ontspannen tijdens de werkdag, zijn er ook stijlvol vormgegeven slaapbanken te koop, die uit te klappen zijn tot volwaardige bedden.

Chaise longue

Een chaise longue of divan is een vorm van ligstoel, in het Engels ook wel bekend als daybed. Dit zijn langwerpige kussens met aan van de korte kanten een rugsteun of een kussen. Op deze manier kun je languit liggen, met toch ondersteuning voor je hoofd en/of rug.

Zitelement

Zitelementen kunnen gebruikt worden om een modulaire bank samen te stellen. Vaak bevat een serie zitelementen meerdere soorten, zoals een basiselement en een hoekelement. Door deze elementen met elkaar te combineren, kan een relaxmeubel in elke vorm gecreërd worden en ook later weer veranderd worden.

Poef

Een poef is een meubel met doorgaans plek voor 1 persoon. Poefjes kunnen strak of juist speels vorm worden gegevan, afhankelijk van de uitstraling die een ruimte moet hebben. Een poef kan gemakkelijk in elke ruimte en op elke plek neergezet worden, om snel een extra zitplek te realiseren.

 

 

Klik op een van de afbeeldingen om direct naar ons assortiment te gaan

Grote showroom

Veel van ons loungemeubilair wordt op afroep geproduceerd, mede omdat het in zoveel kleuren beschikbaar is. Wij hebben dus niet elk model bij ons in de winkel van 13.500 m² staan, maar wel beperkte selectie, zodat je het schuim uit kan proberen. Ook hebben we kleurstalen voor het nieuwe loungemeubilair in de winkel. Ons aanbod aan gebruikte loungemeubels is uiteraard wel direct beschikbaar in onze showroom.