Tweedehands kantoormeubilair

Tweedehands of refurbished kantoormeubilair

Wat betreft tweedehands kantoormeubilair zijn er bij ons twee keuzes. Gebruikt kantoormeubilair is bij ons tweedehands binnen gekomen, vervolgens door ons nagekeken, gerepareerd waar nodig en schoongemaakt en wordt vervolgens weer in de verkoop aangeboden.
Indien het om refurbished kantoormeubilair gaat, zijn we nog een stapje verder gegaan. Een stoel is dan bijvoorbeeld ook nog opnieuw bekleed met stevige stof of een bureau is voorzien van een nieuw tafelblad. Met refurbished meubilair weet je dus zeker dat je er lang gebruik van kan maken.
Voor ons gehele aanbod gebruikt kantoormeubilair geldt dat er altijd meer beschikbaar is dan dat op onze website staat, en het aanbod dus continu wisselt. Kom daarom voor het meest actuele aanbod rondkijken in onze winkel van ruim 13.000 m².

Tweedehands kantoorstoelen

Wij hebben een ruim aanbod aan gebruikte kantoorstoelen. Zo hebben wij altijd veel gebruikte bureaustoelen van gerenommeerde merken in ons aanbod. De gebruikte stoelen zijn altijd nagekeken, zodat ze goed werken. Als je de stijl in het pand gelijk wilt houden, bieden wij ook tweedehands loketstoelen aan.
Natuurlijk hebben we meer gebruikt zitmeubilair dan alleen burostoelen. Wij bieden ook een selectie aan tweedehands vergaderstoelen aan. Soms zijn deze ook beschikbaar voor een voordelige setprijs. Daarnaast hebben we ook een selectie aan gebruikt kantinemeubilair.

Tweedehands bureaus

Ook wat betreft tweedehands bureaus hebben wij een ruim aanbod. Bij de meeste van onze refurbished bureaus kun je zelfs kiezen voor een kleur werkblad, zodat je zeker weet dat het gebruikte bureau goed in je kantooromgeving past.

We bieden verschillende soorten gebruikte bureaus aan, van tweedehands bureaus die hoogte instelbaar zijn, tot elektrisch verstelbare gebruikte bureaus. Op deze manier heb je altijd het bureau dat je op je gewenste hoogte in kunt stellen.

Klik op een van de afbeeldingen om direct naar de bijbehorende categorie te gaan

Tweedehands tafels

Naast tweedehands vergaderstoelen, hebben wij ook tweedehands vergadertafels. Met deze vergadertafels heb je voor een leuk prijsje een grote, betrouwbare vergadertafel. Deze gebruikte vergadertafels worden door ons netjes op locatie afgeleverd.

Voor een meer informele sfeer hebben we ook gebruikte statafels. Deze hoge tafels zijn geschikt om aan te gaan staan of comfortabel aan te gaan zitten op een hoge barkruk.

Ook bevat ons assortiment gebruikt kantoormeubilair vaak kantine- of schooltafels.

Tweedehands kasten

Om extra opbergruimte te creëren, kun je tweedehands kasten kopen. Deze kasten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten, zodat er altijd het model kast is wat jou het beste past.

Tweedehands kantoorbenodigdheden

Tot ons gebruikt kantoormeubilair behoren ook verschillende tweedehands kantoorbenodigdheden. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan gebruikte hangmappen, tweedehands whiteboarden of verschillende soorten elektrificatiemodules.

Tweedehands onderdelen

Soms heb je een bureau of kast die bijna helemaal goed is, maar waar een belangrijk onderdeel kapot is of mist. Voor dit soort gevallen bieden wij een ruime selectie aan originele reserveonderdelen van bekende merken zoals Ahrend of Bruynzeel. Deze onderdelen kun je dan gebruiken om je bestaande kast of bureau weer compleet te maken, zodat je er nog langer van kunt genieten.

Snel uit voorraad leverbaar

Al onze gebruikt kantoormeubilair is direct uit voorraad leverbaar, dus je kunt het direct af komen halen of wij kunnen snel komen leveren. Slechts een deel van ons tweedehands meubilair staat op de website. Voor het meest actuele aanbod kun je het beste langskomen in onze showroom of contact met ons opnemen.