Scheidingswanden

Scheidingswanden, opzetwanden en privacypanelen om de privacy op de werkplek te vergroten.

13 producten in Scheidingswanden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten in Scheidingswanden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Scheidingswand voor op kantoor kopen

Soms is privacy belangrijk of wenselijk. Met onze scheidingswanden kun je snel privacy en rust creëren in een ruimte. Sommige modellen hebben ook akoestische eigenschappen waardoor ze achtergrondgeluid op de werkplek verminderen.

Een staande scheidingswand kan gebruikt worden om bureaus of delen van een ruimte van elkaar te scheiden. Ze zorgen voor privacy in beide delen en dat de werknemers in elk van de aparte secties minder overlast hebben.

De wanden kunnen voorzien worden van vaste poten als ze niet vaak verplaatst gaan worden. Op deze manier staan ze stevig op hun plek. Ook kunnen ze op hoge poten gezet worden, als privacy pas vanaf een bepaalde hoogte van belang is.

Er zijn ook scheidingspanelen die kunnen worden voorzien van een magneetkoppeling in de zijkant van het paneel. Op deze manier kun je de panelen makkelijk en netjes aan elkaar koppelen als ze naast elkaar opgesteld worden. Ook kunnen ze voorzien worden van wielen, als ze vaak binnen een bepaalde ruimte of zelfs tussen bepaalde ruimtes verplaatst moeten worden.

Scheidingswand voor bureau

Er zijn ook scheidingswanden voor op een bureau beschikbaar. Deze panelen kunnen aan de korte of lange kant van een bureau bevestigd worden om privacy te garanderen. Hierdoor raak je minder snel afgeleid door wat de persoon naast of tegenover je aan het doen is. Ook dit soort panelen is er in een uitvoering die geluidsoverlast vermindert.

In het geval van een bureau met een hoogte verstelbaar onderstel bewegen deze panelen met het blad van het bureau mee.

Zichtschot voor bureau

Een schaamschot wordt onder een bureau bevestigd. Dit voorkomt inkijk van iemand aan de andere kant van het bureau.