Hoogte instelbare bureaus

Hoogte instelbare bureaus kunnen door middel van een mechanisme in de poten op hoogte worden gezet.

59 producten in Hoogte instelbare bureaus

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

59 producten in Hoogte instelbare bureaus

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoogte instelbaar bureau

Een instelbaar bureau is het simpelste bureau wat wij aanbieden. Dit soort bureau is met behulp van een loopwerk in hoogte in te stellen. Soms is dit traploos, maar vaak gaat dit getrapt, bijvoorbeeld per 2 cm. Vanuit de ARBO wetgeving is het belangrijk dat een bureau minimaal over een hoogte van 62 naar 82 cm hoogte te verstellen is.

Omdat een bureau vooraf op hoogte moet worden gesteld, is het handig om het bureau op de juiste hoogte te stellen voordat je het volpakt. Anders moet je met meerdere personen per poot het bureau weer af gaan stellen.

Instelbare bureaus van elke afmeting

Wij bieden verschillende modellen hoogte instelbare bureaus met verschillende onderstellen. Wij hebben zowel nieuwe als refurbished bureaus. In principe komt er altijd een nieuw blad op een gebruikt onderstel. De onderstellen en de bladen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Onze kleinste maat is 80 x 60 cm. De grootste bureaus zijn 240 x 80 cm of zelfs 160 x 160 cm.

Zit de gewenste maat niet tussen ons standaardaanbod? Wij kunnen elk blad in ons assortiment laten inkorten en daar een passend onderstel bij aanbieden.

Heb je nog een blad wat je graag wil gebruiken? Wij bieden ook losse onderstellen, zodat een bestaand blad gecombineerd kan worden met een gloednieuw onderstel.

Een werkplek is meer dan een bureau

Bij een goede werkplek komt meer kijken dan alleen een goed bureau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een degelijke bureaustoel. Wij bieden ook opbergmogelijkheden voor bij het bureau, zoals een ladeblok, appellade of een kast.

Het bureau zelf is ook uit te breiden met verschillende accessoires. Je kunt bijvoorbeeld een monitorarm op het bureau plaatsen, voor meer ruimte op het bureau en om meerdere schermen makkelijk op hoogte te plaatsen. Ook bieden wij kabelgoten aan op verschillende lengtes, zodat je bij bijna elk bureau netjes je kabels kunt geleiden en opbergen. Of denk bijvoorbeeld aan een CPU-houder, om de computerkast netjes onder je bureau te plaatsen en de vloer vrij te houden. Dit is niet alleen makkelijker met schoonmaken, maar een computer die van de vloer af is geplaatst, zuigt minder stof aan.