Kantinestoelen

Hier vindt u ons aanbod aan verschillende modellen kantinestoelen met een houten of kunststof zitting. Veel van de kunststof stoelen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren. Neem ook een kijkje bij ons overige kantinemeubilair.

67 producten in Kantinestoelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

67 producten in Kantinestoelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kantinestoelen voor elke omgeving

Een kantinestoel moet lekker zitten, want je wil toch een beetje ontspannen tijdens de pauzes. Daarom hebben wij een assortiment aan zeer verschillende kantinestoelen, die wel allemaal goed zitten.

Afhankelijk van de uitstraling die je aan de kantine wil geven, hebben we kantinestoelen met een speelse vormgeving, of juist met strakke lijnen. Ook de materialen die gebruikt worden zijn van belang. Wij hebben bijvoorbeeld keuze uit:

  • Houten kantinestoelen: De zitting en rug zijn gemaakt van gemelanineerd hout. Deze stoelen kunnen uitgevoerd zijn in een effen kleur of met een houtdesign. De poten zijn eigenlijk altijd van metaal.
  • Kunststof kantinestoelen: Kantinestoelen met een zitting en rug gemaakt uit kunststof. Deze stoelen kunnen uitgevoerd zijn met geïntegreerde armleuningen. De poten kunnen één geheel vormen met de rest van de stoel en ook van kunststof zijn, of de kantinestoel kan voorzien zijn van stalen poten.

Het voordeel van deze materialen is dat ze lang mooi blijven en gemakkelijk te reinigen zijn. Zeker dat laatste kan belangrijk zijn in de kantine, omdat er nog wel eens gemorst kan worden met eten of drinken.

Er zijn verschillende soorten onderstellen beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een standaard vierpootsonderstel, met een poot op elke hoek van de zitting. Maar we hebben ook kantinestoelen op een eleganter sledeonderstel, welke door hun ontwerp een ingebouwde vorm van vering hebben. Als de kantineruimte ook nog voor andere doeleinden wordt gebruikt, kun je er ook voor kiezen stapelbare kantinestoelen te kiezen. Deze kunnen op stapels opgeborgen worden wanneer ze niet gebruikt worden. Of als échte ruimtebesparende oplossing, zijn er klapstoelen. Deze zijn opgeklapt te bewaren wanneer ze niet in gebruik zijn. Om ze makkelijk te verplaatsen, zijn klapstoelen optioneel te verkrijgen in combinatie met een verrijdbare transportkar.

Tweedehands kantinestoelen

Uiteraard bieden wij ook restpartijen of gebruikte kantinestoelen aan. In grote lijnen hebben we

  • Tweede keuze kantinestoelen: Dit soort stoelen is nieuw van de fabriek, maar kan kleine schoonheidsfoutjes hebben, zoals deukjes of krasjes. Kwalitatief is dit prima meubilair, maar dan voor een lagere prijs.
  • Refurbished kantinestoelen: Deze kantinestoelen zijn gebruikt, maar onderdelen zijn door ons opgeknapt. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan nieuwe stoffering of onderdelen van het onderstel vervangen.
  • Gebruikte kantinestoelen: Deze stoelen zijn door ons schoongemaakt en nagekeken, zodat ze weer klaar zijn voor de verkoop. Op deze manier heb je kantinestoelen van topmerken voor een lage prijs.

Combineren met overig kantinemeubilair

Uiteraard hebben wij niet alleen stoelen voor in de kantine. Wij hebben ook kantinetafels in verschillende maten en kleurencombinaties, op deze manier is er altijd een kleur en afmeting die in je interieur past. Houd er wel rekening mee dat om comfortabel te zitten, 80 cm breedte per kantinestoel nodig is. Deze tafels zijn los in de ruimte te zetten, maar ook te combineren tot eilanden in de gewenste grootte, al naar gelang wat je voorkeur heeft. En uiteraard zijn ze goed te combineren met onze kantinestoelen.

Voor een meer informele sfeer in de kantine bieden wij ook verschillende modellen statafels aan, die op hun beurt weer goed gecombineerd kunnen worden met onze barkrukken. Omdat ze in dezelfde kleuren beschikbaar zijn, zijn ze goed te combineren met de kantinetafels.

En wanneer je de kantine nóg rustgevender wil maken, kun je ook nog een kijkje nemen bij onze zitzakken en poefs. Uiteraard zijn deze ook prima te combineren met kantinestoelen.

Kantinestoelen leverbaar uit voorraad

Onze winkel staat vol met kantinestoelen, zowel nieuw, gebruikt als refurbished. Dus u kunt ze na het proberen in onze showroom van 13.500 m² direct mee nemen naar kantoor of kantine. Of natuurlijk door ons laten bezorgen. Direct via internet bestellen kan natuurlijk ook, wij zorgen voor snelle levering!