Tweedehands kasten & opbergen

Bekijk hier een greep uit ons tweedehands kasten en opbermogelijkheden. Of kom langs in onze grote showroom voor het meest actuele en uitgebreide aanbod!

22 producten in Tweedehands kasten & opbergen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

22 producten in Tweedehands kasten & opbergen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gebruikte archiefkasten

Om een archief op te slaan, kan veel ruimte nodig zijn.  En afhankelijk van de inhoud van het archief zijn er verschillende soorten kasten beschikbaar.

De meest simpele oplossing zijn gebruikte roldeurkasten. Deze kasten hebben deuren die openklappen. Er moet dus bij de plaatsing van deze kasten altijd rekening gehouden worden met hoe de deuren opengaan en dat deze niet geblokkeerd worden.

Hangmappenkasten kunnen gebruikt worden om een archief op te slaan in hangmappen. Deze mappen zijn beschikbaar op A4-formaat en in het grotere folioformaat. De lades van gebruikte hangmappenkasten zijn vaak met een verstelbare geleider aan te passen op beide afmetingen dossiers. De kasten zijn dan ook te vullen met gebruikte hangmappen.

Maar er zijn nog meer soorten gebruikte archiefkasten. Denk bijvoorbeeld aan tekeningladekasten, waar documenten of tekeningen op bijvoorbeeld A4, A3 of A1 formaat in kunnen worden opgeborgen. Of schuifdeurkasten waar de ene deur voor de ander schuift. En uiteraard gebruikte roldeurkasten

Gebruikte roldeurkasten

Een roldeurkast is een ruimtebesparende oplossing voor opslag. Omdat de deuren bij het openen verdwijnen in de ombouw voor de kast, hoeft er bij de plaatsing geen rekening gehouden te worden met hoe de deuren openen.

Tweedehands roldeurkasten worden standaard geleverd met een aantal verstelbare legborden zodat de indeling van de kast kan worden aangepast aan de inhoud. Zo kunnen bijvoorbeeld ordners met administratie of bijvoorbeeld kantoorbenodigdheden netjes en stofvrij kunnen worden opgeborgen.

Sommige tweedehands roldeurkasten zijn voorzien van systeemlegborden. Deze legborden zijn geschikt om laterale hangmappen onder te hangen. Op deze manier kan het bovenkant van het legbord gebruikt worden voor opslag en het archief eronder worden gehangen.

Omdat het belangrijk is dat de inhoud veilig kan worden opgeborgen, zijn onze gebruikte roldeurkasten voorzien van een cilinderslot in de deur, zodat ze met een sleutel kunnen worden afgesloten.

Tweedehands kantoorkasten

Ons assortiment gebruikte kasten is ideaal voor gebruik op kantoor. Zoals hierboven genoemd hebben we gebruikte archiefkasten en gebruikte roldeurkasten. Maar we hebben bijvoorbeeld ook een breed assortiment aan gebruikte rolladeblokken, waarmee gemakkelijk extra opbergruimte onder het bureau kan worden gerealiseerd. Op deze manier heb je essentiële benodigdheden altijd bij de hand.

Gebruikte metalen kasten

Bijna ons gehele complete aanbod gebruikte kasten bestaat uit metalen kasten. Dus als je een metalen kast zoekt voor welke toepassing dan ook, bij ons is de kans groot dat je slaagt.

Tweedehands kasten kopen

Ons aanbod in de winkel is altijd groter dan ons aanbod online. Kom daarom voor het meest actuele aanbod daarom gerust langs in onze winkel van 13.500 m² aan de Westerval 10 in Enschede. Hier kun je ons complete assortiment aan gebruikte kantoorkasten bekijken, uitproberen en ook direct meenemen. Zo weet je zeker dat je slaagt.