Folderkasten

Deze folderkasten en -standaarden zijn bedoeld om presentatiemateriaal op A4-formaat weer te geven. In de kasten is achter de planken ruimte om voorraad op te bergen.

Ook hebben wij altijd tweedehands folderkasten en -rekken in onze 12.000 m² grote showroom staan, deze staan niet allemaal online. Kom gerust langs om ons gebruikte aanbod te bekijken.

13 producten in Folderkasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten in Folderkasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Metalen folderkasten

Promotiemateriaal zoals flyers moeten goed en mooi gepresenteerd worden. Dit kun je makkelijk bereiken door gebruik van een folderkast. In zo’n kast kun je folders of tijdschriften aantrekkelijk uitstallen en voorraad achter de hand houden. Ook hebben we kleinere folderrekken, om leesmateriaal naast bijvoorbeeld zitmeubilair te plaatsen.

Brochurekasten zie je vaak in openbare ruimtes waar informatie aangeboden wordt, zoals bijvoorbeeld huisartsen, apotheken, gemeentehuizen of bibliotheken. In elke wachtruimte kan een presentatiekast geplaatst worden om wachtenden van leesvoer te voorzien.

Tijdschrijftenkasten

Bij een tijdschriftenkast kan op het schuine legbord leesmateriaal worden neergelegd. Dit legbord kan worden weg geklapt, zodat daarachter nog andere folders of voorraad van de folders aan de voorkant kunnen worden neergelegd.

Folderrek

In een folderrek kunnen vaak aan meerdere kanten folders en ander leesmateriaal worden neergelegd. Vaak gaan de vakken van een folderrek tot A4 formaat, zodat drukwerk makkelijk kan worden gepresenteerd en altijd in de vakken past. Dit soort rekken zijn wel voornamelijk bedoeld voor presentatie van staand georiënteerd drukwerk.