Lockerkasten

Onze lockerkasten hebben 3 tot 5 deuren per kolom, de breedte per kolom is 30 of 40 cm en ze zijn verkrijgbaar tot 3 kolommen naast elkaar. Ook zijn er minilockers met 20 of 30 deurtjes in 2 kolommen beschikbaar.

37 producten in Lockerkasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

37 producten in Lockerkasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stalen lockerkasten kopen

Lockerkasten zijn geschikt voor kleedruimtes, zoals kleedkamers bij sportverenigingen of fitnesscentra, maar ook bij garderobes bij verenigingen of bedrijven. Of zelfs een garderobe bij een muziekcentrum, school of zwembad. Een lockerkast heeft meerdere kleine deurtjes in een verticale kolom. Elke deur kan apart afgesloten worden door middel van een uniek slot.

Hoge lockerkasten en lage lockerkasten

Onze standaard lockerkasten zijn leverbaar in uitvoeringen met 3, 4 of 5 deurtjes per kolom. De kolommen zijn 30 cm breed of 40 cm breed. Kasten gaan tot 3 kolommen per kast, dus tot 15 deurtjes per kast. Lockerkasten met 3 deurtjes boven elkaar zijn circa 112 cm hoog, lockerkasten met 4 deuren of lockerkasten met 5 deuren boven elkaar zijn 180 cm hoog. De volgende slotopties zijn per deur leverbaar:

  • Cilindersloten
  • Valgrendelsluiting, al dan niet met hangslot
  • Mechanische cijfersloten
  • Elektronische pinsloten
  • Optioneel ook met pandsloten, waar geld ingeworpen moet worden

Verder is het mogelijk om deze lockerkasten met een schuine stofkap bovenop te leveren, om makkelijker schoon te maken. Aan de onderkant wordt de kast standaard op een platte bodem geplaatst, optioneel is het mogelijk om de kast op voetjes te zetten of op stalen pootjes met een zitbank ervoor.

Stalen minilockers

Minilockers zijn lockerkasten met kleine deurtjes met relatief weinig bergruimte. Hiermee heb je veel afsluitbare compartimenten, maar per compartiment kun je maar weinig kwijt. Toch kan dit heel handig zijn voor omgevingen waar mensen kleine voorwerpen veilig op willen slaan of misschien zelfs af moeten slaan. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om de telefoons van mensen veilig op te slaan bij een escape room of als plek waar mensen de portemonnee en brillenkoker kwijt kunnen tijdens het zwemmen. Elk deurtje heeft zijn eigen sleutel, zodat voorwerpen secuur zijn opgeborgen.

Ook zijn er cube lockers beschikbaar, dit zijn losse vierkante kluisjes met een afmeting van 30, 38 of 45 cm in het vierkant. Deze kastjes zijn onderling met elkaar te verbinden, zodat ze in elke configuratie kunnen worden neergezet. Standaard zijn deze lockers voorzien van een cilinderslot.

Kleding verdeelkasten

Lockerkasten zijn ook geschikt om kleding mee te verdelen of op te vangen. Met een wasopvangkast kun je op een centraal punt wasgoed, zoals werkkleding of handdoeken, opvangen. De kast kan dan later met een cilinderslot geopend worden, zodat de was kan worden opgehaald. De volgende dag kan de werkkleding dan weer gewassen en wel aangeboden worden in een kledinguitgiftekast. Deze kast heeft een centrale deur om de kast vol te pakken en 10 losse deurtjes met eigen sleutels zodat elke medewerker zijn of haar eigen wasgoed uit de kast kan halen.