Legbordhaken en draagbeugels

Hier vindt u ons assortiment aan losse legbordhaken. Wij hebben legbordhaken en draagbeugels voor kasten van veel verschillende merken, zoals Ahrend, Bruynzeel, Assenburg, Lista, Aspa, enzovoort.

Het is via de telefoon of mail lastig te bepalen welke legbordhaken u nodig heeft. Op de productdetailpagina staan daarom de maten duidelijk aangegeven voor elke legbordhaak, zodat u zelf kunt bepalen welke haak u nodig hebt.

74 producten in Legbordhaken en draagbeugels

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

74 producten in Legbordhaken en draagbeugels

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kasthaak kwijt?

Legbordhaken van een kast zijn een paar van de kleinste onderdelen. Deze raak je nog wel eens kwijt tijdens een verhuizing of nadat een kast een tijd in opslag heeft gestaan. Geen nood! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan losse haken en draagbeugels voor veel verschillende merken en modellen kasten. Wij hebben onder andere haken van de volgende grote merken:

  • Haken voor Ahrend kasten
  • Haken voor Bruynzeel kasten
  • Haken voor Lensvelt kasten
  • Haken voor Robberechts kasten
  • Haken voor De Raat kasten
  • Haken voor Aspa kasten
  • Haken voor Assenburg kasten

Ook hebben wij veel haken waarvan wij ook niet zeker weten van welk merk en model ze zijn. Maar bij elke haak staat een duidelijke foto inclusief maten van de verschillende aspecten. Zo kun je de haak die je thuis hebt, makkelijk vergelijken met ons aanbod.

Gratis verzending binnen Nederland

De producten uit deze categorie worden gratis verzonden. Na betaling zoeken wij de haken op en sturen ze per post naar het afleveradres. U heeft de haken vaak dan al na één of twee dagen in huis. Langskomen om de haken op te halen in onze showroom in Enschede kan natuurlijk ook.