Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten bieden een ruimtebesparend alternatief om uw archief op te slaan.

5 producten in Schuifdeurkasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten in Schuifdeurkasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schuifdeurkast voor op kantoor

Schuifdeurkasten zijn een praktische oplossing om een archief of kantoorbenodigdheden op te slaan. Omdat de deur in het frame van de kast zelf open schuift, is er geen extra ruimte nodig om te kast te openen. Ook kun je de schuifdeurkasten gebruiken om bijvoorbeeld een ruimte te verdelen in meerdere delen.

Akoestische schuifdeurkast

Een akoestische schuifdeurkast heeft geluidsabsorberend materiaal in de deur zitten. Dit materiaal zorgt voor meer rust op de werkplek, door rondzingend geluid en geroezemoes te verminderen. Dit leidt tot meer concentratie en minder afleiding op de werkplek.

Brandwerende schuifdeurkast

Een schuifdeurkast kan ook goed gebruikt worden als archiefkast. Om archiefstukken veilig op te bergen, hebben we ook schuifdeurkasten voorzien van een zwaarder slot, namelijk een dubbelbaard sleutelslot in plaats van een cilinderslot. Ook voldoen deze kasten aan de DIN 4102 bouwnorm, waardoor ze tot 30 minuten brandwerend voor papier zouden moeten zijn.

Tweedehands schuifdeurkasten

Onze showroom is 13.500 m² groot. Hier hebben we ook vaak gebruikte schuifdeurkasten staan, die niet op de website staan. Om deze kasten te kunnen zien, bent u van harte welkom bij de Westerval 10 in Enschede.