Tweedehands zitmeubilair

Bekijk hier een greep uit ons tweedehands stoelen en zitmeubilair. Of kom langs in onze grote showroom voor het meest actuele en uitgebreide aanbod! Kijk voor onze tweedehands bureaustoelen hier.

20 producten in Tweedehands zitmeubilair

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

20 producten in Tweedehands zitmeubilair

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tweedehands vergaderstoelen

Vergaderstoelen worden vaak voor langere tijd gebruikt en moeten dus goed zitten. Wij hebben een groot aanbod aan nieuwe en gebruikte vergaderstoelen. Deze stoelen zijn allemaal ontworpen om voor langere tijd comfortabel te zitten en zijn stijlvol te combineren met vergadertafels.

Bij onze tweedehands vergaderstoelen maken we onderscheid tussen gebruikt en refurbished. Gebruikte vergaderstoelen worden door ons personeel nagekeken en schoongemaakt en vervolgens weer voor verkoop aangeboden. Bij refurbished vergaderstoelen gaan we een stapje verder en worden de stoelen ook nog eens voorzien van nieuwe stoffering op de zitting en rug.

Vergaderstoelen zijn vaak voorzien van één van de volgende onderstellen:

  • Vierpootsonderstel: Het bekende onderstel met vier losse poten onder de zitting
  • Sledeonderstel: Een sledeonderstel is een stoel op een gebogen metalen stang, vaak met lichte ingebouwde vering
  • Kruisvoet: Een kruisvoet lijkt wel een beetje op het onderstel wat je van een bureaustoel gewend bent

Tweedehands kantinestoelen

Kantinestoelen zijn stevige stoelen die makkelijk schoon te maken zijn. Dat is makkelijk in een locatie zoals een kantine, waar er risico is dat de stoelen smerig worden. Bij een houten gebruikte kantinestoel zijn de zitting en rug uitgevoerd in gemelamineerd hout voorzien van vaak metalen kopen. Een tweedehands kantinestoel kan ook voorzien zijn van een kunststof zitting en rug op een stalen onderstel.

Een bijkomend voordeel van kantinestoelen is dat ze vaak gemakkelijk gestapeld op kunnen worden geslagen als de ruimte voor een ander doeleinde wordt gebruikt. Dit stapel wordt mogelijk gemaakt voor het sledeonderstel of een vierpootsonderstel.

Tweedehands banken

Met loungemeubilair zoals een bank of fauteuil kun je gemakkelijk een meer ontspannen sfeer in een ruimte creëren en tegelijkertijd zitplekken beschikbaar hebben. Hiervoor hebben wij een selectie gebruikt zitmeubilair beschikbaar, waarvan altijd een hoeveelheid gebruikt designmeubilair.

Tweedehands zitmeubilair kopen

Onze voorraad tweedehands zitmeubilair is in de winkel altijd groter dan wat wij online hebben staan. Je kunt daarom altijd in onze grote showroom aan de Westerval 10 langskomen om te kijken wat het actuele aanbod exact is. Ook kun je hier al ons zitmeubilair direct uitproberen of mee nemen naar huis als het goed bevalt.