Viasit Drumback bureaustoelen

 

De drumback kan worden geleverd met verschillende kleurstellingen. Voor elke kleurstelling zijn diverse kleuren stoffering voor de rug en zitting beschikbaar. De zitting en rug zijn in hoogte verstelbaar en de armleggers zijn in hoogte en breedte verstelbaar. Ook is de zitdiepte van de zitting te verstellen.

10 producten in Viasit Drumback bureaustoelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten in Viasit Drumback bureaustoelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 

Viasit Drumback bureaustoel

De Viasit Drumback heeft geen stoffering of netrug, maar combineert de voordelen van de twee basisontwerpen. Het geniale ontwerpidee van Martin Ballendat was om de overtrekstof over een rugdeel van polypropyleen te spannen; net als een trommelvel. Dit ontwerp combineert het luchtige zitcomfort van een netweave rugleuning met de stabiliteit van een traditionele doorlopende rugschaal, samengevoegd in een frisse en moderne uitstraling.

Drumback in een oogopslag

  • De zitting van de Drumback kan gemakkelijk worden versteld door middel van de knoppen op de zitting. Elke knop heeft een duidelijk icoon wat aangeeft wat er mee versteld kan worden.
  • De hoogte van de rugleuning kan gemakkelijk worden versteld door de klemmen op de rugsteunen los te maken. De rugleuning kan dan op hoogte worden gesteld en de klemmen weer vastgezet zodra de gewenste hoogte is ingesteld.
  • De Drumback is uitgerust met zithoogte- en -diepteregeling, instelbare 3D-armleuningen en een optionele lendesteun.
  • De Drumback is verkrijgbaar in verschillende kleuren frame en stoffering.

Snelle levering uit voorraad

Al onze Viasit Drumbacks hebben wij op voorraad. Dit betekent dat wij snel aan u kunnen leveren, of dat u het snel af kan halen in onze 13.500 m² grote showroom in Enschede, mocht u het nog sneller willen hebben. U kunt natuurlijk ons zitmeubilair uit komen proberen in de showroom!