Whiteboarden

Nieuwe en tweedehands magnetische en beschrijfbare whiteborden in verschillende afmetingen.

24 producten in Whiteboarden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

24 producten in Whiteboarden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Whiteboard kopen

Een whiteboard is een onmisbaar meubelstuk in elke vergaderruimte of presentatieruimte. Met een whiteboard kun je snel en gemakkelijk dynamisch presenteren. Tijdens brainstormen is een whiteboard zeer geschikt om alle suggesties op te schrijven.

Onze nieuwe whiteboards zijn van hoogwaardig geëmailleerd staal, zodat ze lang beschrijfbaar en weer uitwisbaar zijn. Dit materiaal kan ook tegen een stootje. Deze modellen zijn ook voorzien van een geanodiseerd aluminium Softlineprofiel, met afgeronde kunststof inserts op de hoeken. Uiteraard zijn de whiteboards ook magnetisch. Ook worden ze geleverd met afleggoot, voor bijvoorbeeld een whiteboardstift, en montagemateriaal om het whiteboard professioneel aan de muur de hangen. Wij hebben deze nieuwe whiteboards in de volgende maten:

Meervlaks whiteboard

Met een meervlaksbord kun je zelf bepalen hoeveel oppervlakte je nodig hebt. Deze borden bestaan uit whiteboard, welke op de muur bevestigd wordt. Dit whiteboard heeft aan beide zijkanten scharnieren zitten, waar weer kleinere whiteboarden op gemonteerd zijn. Deze kleinere whiteboards zijn de helft van de breedte van het board op de achterkant. Je hebt dus in totaal 5 beschrijfbare oppervlaktes.               
Tijdens het werken met een meervlaksbord kun je de zijkanten ingeklapt laten, of je kunt ze uitklappen voor twee keer zoveel ruimte. Je kunt ook de voorkant van de zijkanten voor een ander onderwerp gebruiken dan de achterkant. Op deze manier kun je dus veel schrijven voor er de noodzaak is om eerder geschreven dingen te wissen.

Weekplanner

Een weekplanner is een bedrukt whiteboard met daarop een tabel met de dagen van de week. In deze tabel kun je aantekeningen maken om activiteiten tijdens de week te plannen of aantekeningen te maken. Deze borden zijn gemaakt volgens dezelfde kwaliteitseisen van de andere borden, dus deze zijn ook van magnetisch geëmailleerd staal met aluminium profiel.

Staande whiteboarden

Uiteraard hoeft niet elk whiteboard op een muur bevestigd te worden. Er zijn ook oplossingen voor staande whiteboarden die verrijdbaar zijn en zo makkelijk vrij in een ruimte kunnen worden geplaatst of tussen ruimtes verplaatst kunnen worden.             
 Er zijn verrijdbare bordezels beschikbaar, waar een los whiteboard op kan worden geplaatst. Zorg er alleen wel voor dat de bordezel de juiste breedte heeft om het whiteboard te ondersteunen.     
Je kunt ook voor een kantelbord gaan. Dit is een stevig verrijdbaar gelakt stalen frame met een whiteboard van 200 x 100 cm. Dit magnetische whiteboard is magnetisch en aan beide kanten beschrijfbaar. Met behulp van een draaiknop aan de zijkant kan het bord onder elke hoek vast worden gezet. Het onderstel is voorzien van een afleggoot over de gehele breedte, voor stiften, wissers en andere accessoires.

Tweedehands whiteboard

Wij hebben veel gebruikte whiteboarden. Deze borden zijn nagekeken en schoongemaakt, zodat je zeker weet dat je een goed beschrijfbaar whiteboard krijgt zonder grote beschadigingen op het schrijfoppervlak. Deze borden worden altijd zonder bevestigingsmateriaal geleverd. Wij hebben een paar standaardmaten van onze gebruikte whiteboarden op de website staan, kom voor overige maten een kijkje nemen in de showroom.

Accessoires

Er zijn bepaalde accessoires onmisbaar bij het werken van een whiteboard, zoals bijvoorbeeld stiften, wissers of magneten. Deze bieden wij ook aan. Of neem een starterspakket, zodat je gelijk aan de slag kan met een uitgebreide set accessoires.