Hangmappenkasten

Ons assortiment in hangmappenkasten bevat kasten met 2, 3 of 4 lades. De meeste van onze kasten zijn geschikt voor hangmappen op zowel A4- als folioformaat. Ook zijn er brandwerende hangmappenkasten te krijgen.

Ook hebben we verschillende tweedehands hangmappenkasten welke niet allemaal op de site staan. Kom voor het meest actuele aanbod langs in onze 12.000 m² grote showroom.

26 producten in Hangmappenkasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

26 producten in Hangmappenkasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hangmappenkasten

In een hangmappenkast kun je een archief in hangmappen opslaan. De hangmappen zitten in een lade, die uit de kast geschoven kan worden. Op deze manier heb je makkelijk en snel overzicht welke mappen er allemaal in een lade zitten. Wij bieden hangmappenkasten met 2 laden, hangmappenkasten met 3 laden en hangmappenkasten met 4 laden aan. De lades kunnen centraal afgesloten worden door middel van een slot in de kast.

A4 hangmappenkast

De hangmappenkasten zijn geschikt voor zowel het standaard A4-formaat als het bredere folio-formaat. De lades worden geleverd met een extra geleider die gebruikt kan worden om de breedte van de lade aan te passen, zodat het gewenste formaat hangmap in de lade past. Zo hoef je dus niet te kiezen tussen een A4 hangmappenkast of een folio hangmappenkast.

Brandveilige hangmappenkast

Een archief kan heel belangrijke informatie bevatten. Deze informatie wil je dus goed beveiligd op kunnen slaan. Wij hebben hangmappenkasten in ons assortiment die beveiligd zijn tegen brand, deze zijn vaak ook uitgevoerd met een zwaarder slot om tegelijk diefstal tegen te gaan. De brandveiligheid komt in verschillende gradaties:

Tweedehands hangmappenkast

Wij hebben in de showroom ook altijd een selectie aan gebruikte hangmappenkasten staan. Op deze manier heb je voor een leuke prijs een archiefkast. Dit wisselende aanbod staat niet altijd online, dus kom voor het meest actuele aanbod rustig langs bij onze showroom aan de Westerval 10.

Hangmappen

Wij verkopen uiteraard ook hangmappen zodat je de nieuwe hangmappenkast direct kunt vullen. Afhankelijk van je voorkeur hebben we een selectie aan A4 hangmappen of folio hangmappen. Beide formaten zijn ook beschikbaar als gebruikte hangmappen. Deze hangmappen zijn niet altijd compleet met ruiters, maar ze zijn wel beschikbaar in allerlei kleuren. Kom voor ons actuele aanbod kijken in de winkel.