Afvalbakken

Afvalbakken zijn essentieel om het bedrijf netjes en schoon te houden. Wij bieden een ruim assortiment, van papierbakken tot buitenafvalbakken en industriële containers.

15 producten in Afvalbakken

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten in Afvalbakken

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Afvalbakken

Waar gewerkt wordt, wordt afval geproduceerd. En dit afval wil je natuurlijk netjes op kunnen vangen en af willen voeren. Wij bieden daarom verschillende mogelijkheden aan om verschillende soorten afval in te zamelen.

Vlamdovende papierbakken

Papierbakken zijn gemaakt om papier in op te vangen. Met een zak erin kunnen ze eventueel voor andere doeleinden gebruikt worden, maar ze kunnen niet afgesloten worden. Een vlamdovende papierbak is brandveiliger. Het typische deksel van zo’n papierbak beperkt de luchttoevoer in geval van brand in de afvalbak, waardoor het vuur zichzelf zal verstikken en uiteindelijk uitdoven. Dit vergroot de brandveiligheid.

Asbakken en peukenzuilen                                                                                                  

Om de rookplek schoon te maken, helpt het om er een asbak neer te zetten of op te hangen. Als een roker gemakkelijk de peuk kwijt kan, is de kans kleiner dat deze op de grond gegooid wordt. Veel modellen asbakken hebben bovenin een rooster met zand om de sigaret in uit te drukken. Vaak is daaronder nog plek om afval weg te gooien, zodat de lege sigarettenpakjes en bijvoorbeeld plastic bekers ook gelijk weggegooid kunnen worden. Een peukenzuil daarentegen is een sierlijke oplossing die alleen voor sigaretten gebruikt kan worden.

Pedaalemmer afvalbakken

Pedaalemmers zijn afvalbakken die kunnen worden geopend door met je voet een pedaal te bedienen. Dankzij dit pedaal kun je het deksel openen zonder dit aan te hoeven raken. Hierdoor kun je de bak ook gemakkelijk openen met volle handen of worden je handen niet smerig tijdens het openen.

Er zijn ook pedaalemmers beschikbaar met meerdere secties. Met deze bakken kun je door gebruik van slechts één afvalbak toch nog aan afvalscheiding doen. Voor de inzameling van specifiek plastic bekers, zijn er ook bekerbakken beschikbaar. Deze hebben openingen waar plastic bekers exact inpassen, als de bak vol is, kunnen de bekers er gemakkelijk uit worden gehaald.

Afvalbakken voor buiten

Als een bak binnen staat, heeft deze niet veel te lijden. Maar buiten staan ze in weer en wind. Speciaal daarvoor zijn buitenafvalbakken beschikbaar. Deze zijn geschikt om het hele jaar door buiten te staan. Er zijn opvallende bakken, voor als het handig is als ze opvallen. Of juist elegante ontwerpen die opgaan in de omgeving. Er zijn ook afvalbakken met kunststof delen die eruit zien als hout. Ook zijn er bakken geschikt voor afvalscheiding.

Afvalbak voor gescheiden afval

Er zijn ook afvalbakken die meerdere afzonderlijke secties hebben binnen één afvalbak. Op deze manier kun je makkelijk recyclen als je vermoed dat er veel afval van een bepaald soort weg gegooid gaat worden op de locatie waar de bak komt te staan.

Afvalcontainers

Voor de echt grote afvalstromen, bieden wij ook verschillende grote verrijdbare afvalcontainers. De inhoud van deze containers begint bij kunststof containers van 120 liter en gaat door tot verzinkte of kunststof containers van wel 1100 liter. Op deze manier kan ook veel afval tegelijk opgevangen en vervoerd worden.