Gebruikt kantoormeubilair

Gebruikt kantoormeubilair is door ons vakkundig personeel gecontroleerd op defecten en gerepareerd waar nodig. Het aanbod hier is slechts een greep uit het aanbod in onze showroom van 3000 m².

109 producten in Gebruikt kantoormeubilair

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

109 producten in Gebruikt kantoormeubilair

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gebruikt kantoormeubilair uit voorraad leverbaar

Goed kantoormeubilair is gebouwd om jarenlang intensief gebruikt te worden. Het is daarom ook goed her te gebruiken. Als gebruikt meubilair bij ons binnenkomt, wordt het altijd grondig nagekeken op ernstige beschadigingen en mankementen. Eventuele problemen worden door ons personeel vakkundig verholpen, zodat je zeker kunt zijn van je koop. De meubels worden vervolgens schoongemaakt en voor verkoop aangeboden.

Bij ons is bijna al het meubilair standaard uit voorraad leverbaar, maar de tweedehands meubelen zijn dit zeker. Deze staan opgeslagen in ons magazijn met 10.000 m² oppervlak, zodat deze snel te leveren zijn of, als je het helemaal snel wil hebben, direct op te halen zijn.

Refurbished kantoormeubilair uit voorraad leverbaar

In sommige gevallen worden de meubelen ook (deels) opgeknapt. Denk hierbij aan stoelen met grote gaten, scheuren of rare vlekken in de stof. Of bijvoorbeeld een bureau met een beschadigd blad of een blad in een onhandige vorm. Deze meubels worden bij ons onder de noemer ‘refurbished’ op de website gezet.

De stoelen zijn dan bijvoorbeeld nieuw bekleed of de bureaus zijn voorzien van gloednieuwe bladen. Het voordeel is dat je als klant bij een refurbished bureau bijvoorbeeld keuze hebt uit verschillende kleuren nieuwe bladen.

Topmeubilair voor een bodemprijs

Hergebruik van meubels maakt het ook mogelijk om meubels van grote merken zoals Ahrend, König + Neurath of Gispen voor een fractie van de prijs te verkrijgen. Deze meubels zijn altijd gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en hebben een tijdloos ontwerp. Kijk daarom gerust rond in deze categorieën vol topkwaliteit gebruikt meubilair.

Uitgebreid aanbod tweedehands kantoormeubilair

Wij hebben in de winkel nog een veel groter aanbod aan gebruikte meubels. Slechts een fragment van ons aanbod staat op de website. Omdat ons aanbod altijd wisselt, is dit ook lastig om actueel op de website te houden. Kom daarom gerust langs in onze showroom van 3000 m² aan de Westerval 10 in Enschede om zelf te kijken of we hebben wat je zoekt.