Elektrisch verstelbare bureaus

39 producten in Elektrisch verstelbare bureaus

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

39 producten in Elektrisch verstelbare bureaus

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Elektrisch verstelbaar bureau

Een elektrisch verstelbaar bureau is met een bedieningspaneel in hoogte te verstellen. Dit paneel stuurt de elektromotoren in de poten aan, om zo het bureau in hoogte te verstellen. Het paneel kan simpel zijn; met alleen knoppen voor omlaag en omhoog of uitgebreider zijn met bijvoorbeeld een geheugenfunctie en digitaal hoogtedisplay om gemakkelijk naar vooringestelde hoogtes te kunnen.

De onderstellen van onze elektrisch verstelbare bureaus hebben verschillende bereiken. Sommige zijn alleen geschikt om zittend aan te werken, maar de meeste zijn zit/sta bureaus. Deze bureaus hebben een hoogtebereik wat geschikt om aan te zitten en om aan te staan.

Duo werkplek

Onze selectie elektrisch verstelbare onderstellen zijn verkrijgbaar als onderstel voor een enkel bureau, maar we hebben ook onderstellen voor benchwerkplekken. Bij zo’n onderstel voor een duowerkplek worden er twee bladen op een enkel onderstel geplaatst. De werkbladen zijn afzonderlijk van elkaar in hoogte te verplaatsen, met ieder een eigen bedieningspaneel. Op deze manier kun je gemakkelijk blokken van werkplekken maken, die altijd netjes tegenover elkaar staan.

Om extra privacy te creëren, kan er gemakkelijk een scheidingswand tussen beide werkbladen geplaatst worden. Ook zijn er wangen voor de poten beschikbaar, om ook onder de bureaus voor privacy en rust te zorgen.

Makkelijk verstellen

Een bureau op een elektrisch verstelbaar onderstel is makkelijk in hoogte te veranderen. Om ervoor te zorgen dat alles op en aan het bureau ook netjes mee verplaatst, hebben wij accessoires om het bureau mee uit te breiden.

  • CPU-houders kunnen onder het blad bevestigd worden om de computerkast in op te hangen, zodat deze mee in hoogte beweegt met het blad.
  • Met een kabelgoot kunnen alle kabels en draden weggewerkt worden. Omdat deze goot onder het blad hangt, verplaatst deze vanzelf mee met het bureau. Ook kun je makkelijk een stroompunt in de goot maken, om alle apparatuur op aan te sluiten.
  • Een pennenlade zorgt ervoor dat je de essentiële benodigdheden altijd binnen bereik hebt, op welke hoogte het bureau ook staat.

Uit voorraad leverbaar

In ons grote magazijn hebben we voldoende ruimte om veel bureaus op voorraad te hebben. We kunnen daarom altijd snel leveren, ook als het om grote partijen gaat. Als je liever eerst wil uitproberen wat je koopt, dan kun je langskomen in onze showroom met een oppervlakte van 13.500 m². Daar hebben we ook nog een uitgebreider aanbod van restpartijen, gebruikte en refurbished elektrisch verstelbare bureaus.