Tweedehands tafels

Bekijk hier een greep uit ons tweedehands tafels. Of kom langs in onze grote showroom voor het meest actuele en uitgebreide aanbod!

4 producten in Tweedehands tafels

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten in Tweedehands tafels

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tweedehands vergadertafel

Met een tweedehands vergadertafel richt je een vergaderruimte goedkoop in. Deze grote tafels bieden plaats aan meerdere mensen zodat je goed en comfortabel kunt vergaderen. De gebruikte vergadertafels zijn ook goed te combineren met onze tweedehands vergaderstoelen.

De vergadertafels zijn leverbaar als gebruikte of refurbished modellen. Gebruikte tafels worden nagekeken en schoongemaakt en daarna afgeleverd zoals ze zijn. Bij de refurbished modellen worden de onderstellen opnieuw gebruikt, maar deze worden ook nog voorzien van nieuwe tafelbladen. Zo weet je zeker dat je een puntgave tafel hebt in een moderne houtkleur.

Tweedehands kantinetafel

Ontspannen tijdens de werkdag is belangrijk. Hierom speelt de kantine een belangrijke rol. Om de kantine goedkoop maar degelijk in te richten, kun je overwegen om tweedehands kantinetafels te gebruiken. Deze tafels zijn modulair te combineren, zodat je ook nog makkelijk van inrichting kunt veranderen als dit beter uitkomt. Overweeg ook gebruikte kantinetafels te combineren met onze tweedehands kantinestoelen.

Tweedehands tafels kopen

Ons aanbod tweedehands tafels is in de winkel altijd veel groter dan het aanbod dat online staat. Kom daarom gerust langs in onze 13.500 m² grote winkel aan de Westerval 10 in Enschede.