Recht tafelblad op maat

Onze tafelbladen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. De bladen zijn aan de onder- en bovenkant afgewerkt met een geïmpregneerde melamine harslaag, langs de rand zit een PVC stootrand in dezelfde kleur als de melaminelaag.

Het hout gebruikt om deze bladen te produceren, voldoet aan de FSC en PEFC certificering. Dit houdt in dat de bladen geproduceerd zijn met hout uit duurzaam beheerde bossen. Deze bossen voldoen aan internationaal opgestelde normen om de duurzaamheid van de bossen te garanderen.

14 producten in Recht tafelblad op maat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten in Recht tafelblad op maat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rechte tafelbladen op maat

Onze kwalitatief hoogstaande rechte tafelbladen zijn van FSC en PEFC gekeurd hout. De melamine toplaag en de PVC stootrand zijn stevig en geschikt voor intensief gebruik. Wij bieden een breed aanbod aan kleuren. Losse tafelbladen op maat zijn geschikt om te monteren of een bestaand bureau of om bijvoorbeeld oppervlakken of te werken in dezelfde houtkleur als het bestaande bureau. Op deze manier kan alles op de werkplek in dezelfde kleurstelling blijven.

Vakkundig tafelblad op maat laten maken

Onze tafelbladen zijn beschikbaar in veel standaardmaten voor bureaus en tafels, zoals 160 x 80 cm, 180 x 80 of 200 x 80 cm. Deze standaardmaten zijn ook direct leverbaar door ons. Het kan natuurlijk altijd zijn dat een standaardmaat niet past, zeker in deze tijden waar thuiswerken steeds belangrijk wordt. Het is zonde om een bureau van 160 cm breed neer te zetten als 175 cm ook had gepast. Voor deze situaties bieden wij de optie aan op een tafelblad op maat te laten maken. Bij gebruik van deze optie kun je bij het bestellen zelf de gewenste breedte en diepte ingeven.

Het tafelblad wordt dan professioneel op maat gemaakt. Een bestaand blad wordt bij ons uit de voorraad gehaald en naar de interieurbouwer gebracht. Vervolgens wordt dit blad afgezaagd tot de opmetingen die bij de bestelling is opgegeven. De ontstane rand wordt vervolgens netjes afgewerkt met het kantenband wat ook bij het originele blad gebruikt is. Op deze manier is een op maat gemaakt tafelblad niet van het origineel te onderscheiden. Ze zijn dan ook uitstekend met bestaande bladen te combineren.

Tafelblad op maat in verschillende kleuren

Onze tafelbladen op maat zijn over het algemeen beschikbaar in onze zeven standaardkleuren:

  1. Wit: Een wit tafelblad op maat is voorzien van een egaal witte melaminelaag aan de onder en bovenkant en langs de kant voorzien van een witte strook PVC kantenband.
  2. Lichtgrijs: Een lichtgrijs tafelblad op maat heeft een egaal grijze kantenband langs het blad en de boven- en onderkant zijn voorzien van een gladde lichtgrijze toplaag.
  3. Licht eiken: Een tafelblad op maat in licht eiken is voorzien van een melaminelaag die er uit ziet als echt eikenhout. Niet alleen dat, maar het is ook een blad met reliëf, zodat het ook voelt als echt hout.
  4. Rustiek eiken: Een rustiek eiken tafelblad op maat heeft een warme uitstraling. Dit blad heeft ook een houtlook met een gelige eiken basis met donker gekleurde nerven erdoorheen. Dit blad heeft reliëf in de melanimelaag.
  5. Donker eiken: Donker eiken is een houtlook met reliëf, in donkere eikentinten. Een tafelblad op maat in de kleur donker eiken geeft alles direct een degelijke, luxe uitstraling.
  6. Kersen Havanna: Als je kiest voor een tafelblad op maat in de kleur kersen havanna kies je voor een moderne kleur die in elk interieur past. Dit blad heeft een glad oppervlak met houtlook en de randen zijn afgewerkt met bijpassende band.
  7. Beuken: Beuken is een klassieke kleur voor een tafelblad op maat. Deze kleur wordt al jaren gebruikt voor de inrichting van kantoren. De oppervlaktes van het blad zijn glad met houtlook en de randen zijn afgewerkt met een bijpassende PVC stootrand.

Tafelbladen uit voorraad leverbaar

Onze tafelbladen op maat zijn direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij ze snel bij u afleveren of kunt u ze snel af komen halen in onze 13.500 m² grote showroom aan de Westerval 10 in Enschede.