Tweedehands bureaustoelen

Hier vindt u gereviseerde gebruikte bureaustoelen van gerenommeerde merken. Dit assortiment wisselt geregeld. Bezoek onze showroom voor een nog groter aanbod aan tweedehands bureaustoelen.

16 producten in Tweedehands bureaustoelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

16 producten in Tweedehands bureaustoelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Duurzaam ondernemen

Gemiddeld wordt er voor elke werknemer één keer in de zeven jaar een nieuwe bureaustoel aangeschaft. Vaak vertonen de oude bureaustoelen weinig of slechts kleine mankementen. Deze stoelen zijn nog prima geschikt om hergebruikt te worden. Wij kopen deze stoelen op, inspecteren ze, repareren ze waar nodig en bieden ze weer in topconditie aan, afgezien van af en toe wat oppervlakkige krasjes en deukjes. Zo koopt u een tweedehands bureaustoel van een topmerk waar u zeker nog jaren comfortabel zitplezier van hebt. En u draagt ook nog eens bij aan het verminderen van de afvalstromen.

Tweedehand en refurbished bureaustoelen

Met tweedehands bureaustoelen van topmerken als Ahrend, BMA en Axia kunt u niet fout zitten. Wij bieden een aanbod tweedehands bureaustoelen of refurbished bureaustoelen van deze en andere merken. Al onze gebruikte bureaustoelen zijn schoongemaakt en waar nodig gerepareerd en eventueel nieuw gestoffeerd. Zo koopt u voor een fractie van de prijs een gebruikte stoel die net zo goed is als een nieuwe.

Gegarandeerde kwaliteit

De tweedehands bureaustoelen in ons assortiment worden door onze vakkundige medewerkers geïnspecteerd, gerepareerd waar nodig en schoon gemaakt. Bepaalde modellen worden voorzien van nieuwe stoffering en deze worden als refurbished bureaustoelen aangeduid. Dit herstofferen laten wij doen bij een bedrijf waar ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt werken, in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Denk bij populaire modellen gebruikte bureaustoelen aan bijvoorbeeld:

  • Tweedehands bureaustoel Ahrend 220
  • Tweedehands bureaustoel Ahrend 230

Onze tweedehands bureaustoelen zijn altijd topmodellen van grotere merken. Hierdoor voldoen ze vaak aan de Europese NEN-EN 1335 richtlijn of de nog strengere NPR-1813 normering, welke garandeert dat 95% van de Nederlandse beroepsbevolking de stoel juist in kan stellen.

Snelle levering uit voorraad

Hergebruik van bureaustoelen is dus goed voor de maatschappij en het milieu. Daarom hebben wij altijd bureaustoelen op voorraad. Wij kunnen ze dus altijd snel leveren. Twijfelt u alsnog over de aanschaf van een gebruikte bureaustoel? Kom dan langs in onze 13.500 m² grote winkel, waar we altijd honderden tweedehands bureaustoelen hebben staan. Overtuig jezelf en neem direct een stoel uit onze grote voorraad mee.