Viasit Newback Ultra Spring bureaustoelen

Die Viasit Newback Ultra Spring is een bureaustoel met een zitting voorzien van koudschuim, verstevigd met 56 geïntegreerde pocketveren. Door de pocketveren biedt de zitting extra punt-elastische steun. Dit zorgt voor optimale drukverdeling, wat het comfort bij lang zitten vergroot.

26 producten in Viasit Newback Ultra Spring bureaustoelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

26 producten in Viasit Newback Ultra Spring bureaustoelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Comfortabel zitten

De Viasit Newback Ultra Spring is qua ontwerp en opbouw geïnspireerd op de Viasit Drumback. De rug is echter een groot verschil. Waar de Drumbak een solide rugschaal heeft die bespannen is met de bekleding, heeft de Newback een luchtig ontwerp met een rugleuning met netbespanning.

Maar het grootste verschil met elke andere bureaustoel is de zitting. De Newback Ultra Spring is voorzien van 56 pocketveren die naadloos zijn geïntegreerd in het koudschuim van de zitting. De veren zorgen voor uitstekende verdeling van gewicht en druk over de zitting. Dit leidt tot extra zitcomfort en minder vermoeidheid door lang zitten.

Goed in te stellen

Om het zitten nog comfortabeler te maken, is de Newback Ultra Spring in te stellen naar je eigen voorkeur

  • De zitting is in hoogte verstelbaar door middel van een gasveer
  • De zitting is kantelbaar en voorzien van een synchro-mechaniek, om altijd een perfect hoek tussen zitting en rug te hebben. Het synchro-mechaniek is voorzien van fijnafstelling, om de mate van mee kantelen af te stellen op het gewicht van de gebruiker.
  • De armleggers zijn via een snelstelhendel in breedte te verstellen. De hoogte is in te stellen via een drukknop op de armleggers zelf.
  • De rugleuning is in 3 posities vast te zetten.
  • Tegen een meerprijs is de rugleuning uit te rusten met een verstelbare lendensteun, voor extra ondersteuning in de onderrug.
  • De wielen zijn naar keuze leverbaar met een hard of zacht loopvlak, afhankelijk van de ondergrond waar de stoel op terecht komt.

Verschillende kleuren en stoffen

De Newback is leverbaar in 26 kleuren, verdeeld over twee stofgroepen.

  • 9 kleuren zijn leverbaar in Runner bekleding. Deze bekleding bestaat uit 100% polyester en heeft een slijtvastheid van 70.000 Martindale volgens ISO 12947-2
  • Harlequin bekleding is de stof van de andere 17 kleuren. Deze bekleding bestaat uit 100% polyester en heeft een slijtvastheid van 100.000 Martindale volgens ISO 12947-2