Zadelkrukken

De speciale vorm van deze zadelzittingen zorgt ervoor dat de wervelkolom de correcte vorm aan neemt tijdens het zitten, waardoor gemakkelijker en meer ontspannen gewerkt kan worden. De wielen zorgen ervoor dat u alsnog mobiel bent.

18 producten in Zadelkrukken

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

18 producten in Zadelkrukken

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ergonomische zadelkrukken

Een zadelkruk heeft een typische zitting. De unieke vorm zorgt voor ondersteuning van de wervelkolom, deze neemt dan de juiste houding aan, een dubbele S-vorm. Bij deze vorm van de rug, ontlast je de nek, schouders en borstkas. Dit zorgt voor een betere werkhouding en vermindert eventuele pijn aan het eind van de dag. De zitting zorgt er ook voor dat je je bekken kantelt, wat automatisch voor een meer actieve zithouding zorgt. Verder worden je bovenbenen ontlast door de vorm van de zitting, dit vermindert vermoeidheid en bevordert doorbloeding.

Uiteraard zijn al onze zadelkrukken in hoogte verstelbaar, zodat je altijd de kruk kunt vinden die de perfecte hoogte voor je heeft. Zowel de zitting als het onderstel zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen, zodat je nieuwe zadelkruk lang mee gaat.

Zadelkruk op wielen

Voor maximale bewegingsvrijheid bij het gebruik van een zadelkruk, bevelen wij een onderstel met wieltjes aan. Op deze manier kun je makkelijk heen en weer bewegen bij het zitten op deze kruk. Dit maakt zadelkrukken uitermate geschikt voor bijvoorbeeld tandartsen, fysiotherapeuten en kappers. Ze worden immers niet voor niks ook kapperskrukken genoemd!

Als je juist een kruk wil die minder beweegt, zijn onze modellen ook leverbaar met glijdoppen.

Zwarte zadelkruk

De zittingen van onze zadelkrukken zijn gemaakt van kunstleer of polyurethaan (PUR). Deze materialen hebben beide als voordelen dat ze stevig zijn en gemakkelijk te reinigen zijn. Hierdoor gaan ze lang mee en kunnen ze gebruikt worden in omgevingen waar hygiëne belangrijk is. Kunstleer heeft als bijkomend voordeel dat het in veel verschillende kleuren leverbaar is, terwijl PUR meestal alleen voor zadelkrukken met een zwarte zitting wordt gebruikt.

Zadelkrukken uit voorraad leverbaar

Wij hebben elk model zadelkruk staan in onze grote showroom aan de Westerval in Enschede. Als je twijfelt over de aanschaf van een zadelkruk, kun je bij ons langskomen om ze uit te proberen. De meeste modellen hebben wij in ons magazijn van 13.500 m² op voorraad, dus je kunt ze direct mee nemen. Ook kunnen we ze uiteraard op adres bezorgen.