Tweedehands bureaus

Bekijk hier een greep uit ons tweedehands bureaus. Of kom langs in onze grote showroom voor het meest actuele en uitgebreide aanbod!

29 producten in Tweedehands bureaus

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

29 producten in Tweedehands bureaus

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tweedehands bureau kopen

Bij Buro & Zo hebben we een ruim aanbod aan tweedehands bureaus. Door een tweedehands bureau te kopen, heb je een bureau van een topmerk voor een bodemprijs. En door hergebruik van onderdelen en minder transport is een gebruikt bureau ook nog eens beter voor het milieu.

Om een gebruikt bureau geschikt te maken voor hergebruik, wordt het nagekeken en schoongemaakt door één van onze medewerkers. Waar nodig worden de bureaus gerepareerd met originele onderdelen. Zo weet je zeker dat je tweedehands bureau lang mee gaat

Refurbished bureau kopen

Over het algemeen maken wij onderscheid tussen twee soorten tweedehands bureaus:

  • Gebruikte bureaus zijn bureaus die door ons schoongemaakt, nagekeken en gerepareerd worden om vervolgens in goede staat te worden doorverkocht
  • Refurbished bureaus worden op een zelfde manier behandeld, alleen worden deze nog voorzien van nieuwe onderdelen. Vaak gaat het hier om een nieuw tafelblad. Bij deze bureaus kun je dus kiezen welke kleur tafelblad het beste in je interieur past.

Verstelbaar tweedehands bureau

Omdat niet iedereen even groot is, zijn onze bureaus in hoogte te verstellen. Zo weet je zeker dat je aan de juiste hoogte kunt werken. Er zijn verschillende manieren van instelbaarheid.

  • Hoogte instelbare bureaus zijn met een mechanisme in de poten op hoogte te zetten. Deze bureaus zijn vaak lastig om van hoogte te veranderen als ze eenmaal in gebruik zijn, dus deze kun je beter vooraf op de juiste hoogte stellen.
  • Slingerverstelbare bureaus kunnen met een slinger onder het bureau op hoogte worden gesteld. Deze bureaus kunnen ook makkelijk in hoogte worden versteld als ze al in gebruik zijn.
  • Elektrisch verstelbare bureaus zijn voorzien van elektromotoren in de poten. Door middel van een bedieningspaneel kunnen deze bureaus gemakkelijk in hoogte veranderd worden, ook wanneer het bureau al in gebruik is.
  • Zit/sta bureaus zijn bureaus die verstelbaar zijn over zo’n hoogtebereik dat er zowel zittend als staand aan gewerkt kan worden. Deze bureaus zijn altijd te verstellen door middel van een slinger of een elektromotor.

Tweedehands Ahrend bureau

Wij hebben bureaus van veel verschillende merken, waaronder veel bureaus en toebehoren van het Nederlandse topmerk Ahrend. Door een Ahrend bureau tweedehands te kopen, heb je voor weinig geld een topbureau waar je nog lang plezier van hebt.

Uiteraard hebben we ook bureaus van andere bekende merken, zoals Gispen of Voortman

Tweedehands bureau kopen

Ons aanbod tweedehands bureaus is vanwege een continu wisselend aanbod in de winkel altijd groter dan wat er op de website staat. Kom daarom rustig langs in ons winkelband van ruim 13.500 m² aan de Westerval 10 in Enschede om de keuzes direct te bekijken en te proberen.