Ladeblokken

Ladenblokken in veel verschillende modellen en kleuren. Ladenblokken die geschikt zijn voor hangmappen hebben onderin één hoge lade in plaats van twee standaard lades.

Ook hebben wij een groot aanbod aan tweedehands ladenblokken, van onder andere Ahrend. Dit assortiment staat niet in zijn geheel op de website, dus kom langs in onze 12.000 m² grote showroom voor het complete aanbod gebruikte ladenblokken.

25 producten in Ladeblokken

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

25 producten in Ladeblokken

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ladeblok op wieltjes

Een rolladeblok zorgt voor extra bergruimte onder je bureau. Dit is handig als je bijvoorbeeld veel verschillende kantoorbenodigdheden hebt, maar je bureau er niet vol mee wil hebben liggen. Omdat een ladeblok onder het bureau past, nemen ze geen onnodige ruimte in. Ze zijn verrijdbaar, dus met het schoonmaken kunnen ze netjes aan de kant worden gezet.

Onze metalen ladeblokken zijn beschikbaar in verschillende configuraties. Er zijn modellen met 3 standaardlades; deze lades zijn geschikt voor algemene opslag voor kantoorbenodigdheden. Andere modellen hebben een standaardlade en een hangmappenlade. Met een hangmaplade heb je altijd je persoonlijke archief bij de hand. Sommige modellen zijn voorzien van een pennenlade om kleine spullen snel en makkelijk op te bergen. Om alles veilig op te slaan, zijn onze ladeblokken allemaal voorzien van een cilinderslot.

Metalen ladeblok

Onze ladeblokken zijn gemaakt van gelakt staal. De lak is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder de volgende standaardkleuren:

Naast de kleur van het ladeblok zelf, kun je ook kiezen voor verschillende kleuren topbladen voor de ladeblokken. Bij sommige modellen hoeft geen topblad gekozen te worden, dan heb je gewoon de bovenkant van de kast in gelakt staal als dezelfde kleur van de rest van de kast. Als je wel voor een topblad kiest, dan kan je deze kiezen in verschillende kleuren, zodat je altijd een soortgelijke kleurstelling als je bureaus kan kiezen.

Pennenlade

Als je weinig bergruimte nodig hebt of weinig ruimte onder het bureau hebt, dan bieden wij ook appellades, die aan de onderkant van een tafelblad kunnen worden gemonteerd. Dit biedt bergruimte voor bijvoorbeeld schrijfmateriaal, USB-sticks en kleine documenten. Sommige modellen bieden ook veiligheid, omdat dit een pennenlade met slot is.

Let er bij de aanschaf van een pennenlade wel altijd op dat er voldoende ruimte onder het bureau is om de diepte van de lade kwijt te kunnen en dat er geen randen of uitstekende onderdelen het openen of monteren van de lade blokkeren.

Tweedehands ladeblokken

Naast nieuwe ladeblokken, hebben wij ook veel gebruikte ladeblokken. Dit zijn onder andere ladeblokken van grote merken zoals Ahrend. Deze ladeblokken zijn nagekeken, gerepareerd waar nodig met originele onderdelen en vervolgens schoongemaakt. Dit complete aanbod hebben wij helaas niet online staan. Maar in onze showroom van ruim 13.500 m² staan nog veel meer tweedehands verrijdbare ladeblokken. Kom dus bij ons langs als je een gebruikt ladeblok zoekt.