Zit/sta bureaus

Deze bureaus zijn geschikt om zittend of staand aan te werken.

36 producten in Zit/sta bureaus

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

36 producten in Zit/sta bureaus

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Staand werken

Medisch onderzoek heeft aangetoond dat langdurig in dezelfde houding werken, slecht is voor de algehele gezondheid. Omdat veel mensen met een kantoorbaan 7 tot 8 uur per dag zitten, is dit een groot probleem aan het worden in de samenleving.

Met een hoog laag bureau kun je zittend werken afwisselen met periodes van staan. Door dit afwisselen doorbreek je de sleur van de hele dag zittend werken. Ga echter niet de hele dag staan, want dat is ook niet de bedoeling. Verstel het bureau regelmatig van hoogte, zodat je een gebalanceerde houding hebt.

Elektrisch verstelbaar of slingerverstelbaar bureau

De zit/sta bureaus die wij aanbieden, kunnen grofweg in twee categorieën ingedeeld worden. We hebben bureaus die door middel van een elektromotor versteld kunnen worden. Ook hebben we modellen die met een slinger te verstellen zijn.

Deze bureaus zijn ook ideaal voor op bijvoorbeeld flexwerkplekken, omdat je ze snel op verschillende hoogtes in kunt stellen voor verschillende gebruikers. Elektrisch verstelbare bureaus zijn ook leverbaar met geheugenfunctie, zodat je tot 4 hoogtes in kunt stellen om snel tussen te wisselen.

Duo werkplek

Bij een benchwerkplek heb je twee bladen op een enkel frame. De beide bladen zijn apart van elkaar op hoogte te stellen, met ieder een eigen bediening. Op deze manier kun je makkelijk blokken maken van twee werkplekken die altijd netjes tegenover elkaar staan. Ook kan er op het gedeelde frame gemakkelijk een (akoestische) scheidingswand geplaatst worden.

Accessoires

Om het werken aan een zit/sta werkplek te vergemakkelijken, hebben we bepaalde accessoires die er veel bij verkocht worden, namelijk:

  • Kabelgoten onder het blad. Op deze manier worden alle kabels netjes weggewerkt en vanzelf mee verplaatst met de hoogte van het blad. Ook kan je makkelijk een stroompunt in de kabelgoot maken, om alles op een centraal punt aan te sluiten.
  • Met een CPU-houder kun je de computerkast onder het bureau bevestigen. Op deze manier wordt de computer met de hoogte van het blad mee verplaatst en krijg je geen problemen met te korte kabels.
  • Om staand werken te vergemakkelijken, kun je ook een stahulp Deze zorgen voor extra ondersteuning tijdens het staand werken.

Leverbaar uit voorraad

Wij hebben een magazijn met een oppervlakte van 13.500 vierkante meter, en hebben dus altijd voldoende zit/sta bureaus op voorraad om ook grote aantallen snel te leveren. Ook hebben we een continu wisselend aanbod van gebruikte en refurbished modellen. Kom voor ons complete aanbod naar onze grote showroom, dan kun je ze ook direct uitproberen.