Werkbladhoogte 80 t/m 100 cm

Door de hoogteverstelbaarheid van deze werkkrukken zijn ze het best geschikt voor werkbladen van 80 tot en met 100 cm hoogte

13 producten in Werkbladhoogte 80 t/m 100 cm

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten in Werkbladhoogte 80 t/m 100 cm

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende bekledingen en verschillende hoogtes

De zitoppervlakken van deze werkkrukken en stahulpen zijn van hout, kunstleer of polyurethaan (PUR). Dit maakt ze makkelijk om te reinigen, wat handig is in ruimtes waar hygiëne belangrijk is.  Veel krukken zijn in verschillende hoogtebereiken verkrijgbaar, zodat u altijd de kruk kan vinden die het best bij de hoogte van uw werkblad past. Ook heeft u de keuze uit een kruk met wielen of op glijdoppen, afhankelijk van of u mobiel wilt zijn of de kruk juist stevig op de plek moet blijven staan. 
De hele dag zittend werk verrichten, is niet bevorderlijk voor de gezondheid. Maar de hele dag staan is ook niet goed. Stahulpen helpen u bij het verrichten van staand werk door ondersteuning te bieden wanneer u deze nodig heeft. Onze stahulpen zijn in hoogte verstelbaar, zodat u altijd de ondersteuning heeft die u nodig bent.

Snelle levering uit voorraad

Het merendeel van ons assortiment werkkrukken hebben wij op voorraad. Dit betekent dat wij snel aan u kunnen leveren, of dat u het snel af kan halen in onze showroom in Enschede, mocht u het nog sneller willen hebben. U kunt natuurlijk ons werkkrukken uit komen testen in de 13.500 m² grote showroom!