Statafels

Verschillende modellen statafels, geschikt om een informele sfeer te creëren tijdens het vergaderen. Ook goed te combineren met onze barkrukken.

14 producten in Statafels

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten in Statafels

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Statafel kantoor

Statafels kunnen goed worden gebruikt om staand aan te vergaderen. Staand vergaderen is een goede manier om zittend werken af te wisselen met staand werk. Ook is het vaak zo dat staand vergaderen leidt tot kortere vergaderingen, omdat het toch als minder comfortabel wordt gezien dan zitten. Ben je bang dat de vergaderingen toch lang gaan duren? Combineer de statafel dan met onze barkrukken of stahulpen voor extra ondersteuning.

Vierkante statafel

Ook zijn statafels prima toe te passen in een kantine, voor een informele sfeer. Onze statafels zijn leverbaar in verschillende kleuren topblad op verschillende kleuren onderstellen, zodat de statafels altijd in het bestaande interieur passen. Ook in een kantine zijn de tafels goed te combineren met onze barkrukken.

Snel uit voorraad leverbaar

Wij hebben altijd voorbeelden van de statafels staan in onze showroom van 13.500. Onze eigen bezorgdienst zorgt ervoor dat de statafel altijd netjes gemonteerd bij je op locatie wordt afgeleverd.