Postkasten

Postkasten met 10 of 15 deurtjes, voorzien van naamplaatjes. Ook kan de hele kast tegelijk geopend worden door middel van een centrale deur.

2 producten in Postkasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten in Postkasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Postkast voor op kantoor kopen

Een goede rondgang van post is belangrijk op kantoor. In sommige gevallen is een open postvakje afdoende. Maar als het om poststukken met bijvoorbeeld kostbare inhoud of vertrouwelijke informatie is wat extra beveiliging geen slecht idee. Hiervoor bieden wij verschillende soorten postkasten waarin post veiliger op kan worden geslagen.

Postkast met afsluitbare vakjes

Onze postkasten zijn voorzien van meerdere deurtjes met een cilinderslot en een inwerpgleuf. De post kan worden ingeworpen door de gleuf en vervolgens kan de eigenaar van het postvakje met een eigen sleutel de inhoud eruit halen. Op deze manier heeft alleen de persoon met de sleutel toegang tot de inhoud van het vakje. De vakjes zijn voorzien van etikethouders, zodat je altijd weet welk vakje van wie is.

Daarnaast is de postkast voorzien van een centrale deur die met een aparte sleutel kan worden opengehaald. Op deze manier kan een kast snel leeg worden gehaald of juist gemakkelijk gevuld worden met post of bijvoorbeeld pakketjes die niet door de gleuf passen.

De postkasten zijn beschikbaar in verschillende kleurstellingen. Ook kun je kiezen voor een uitvoering met 10 of met 15 postvakjes.

Postkast uit voorraad leverbaar

Wij hebben altijd postkasten op voorraad staan in onze 13.000 m² grote zaak aan de Westerval 10 in Enschede. Hierdoor kunnen wij ze snel leveren. Kom langs in onze showroom of bestel je nieuwe postkast online.