Tweedehands bureaustoelen

Bekijk hier een greep uit ons tweedehandse bureaustoelen. Of kom langs in onze grote showroom voor het meest actuele en uitgebreide aanbod! Kijk voor het overige gebruikte zitmeubilair hier.

17 producten in Tweedehands bureaustoelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

17 producten in Tweedehands bureaustoelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Comfortabele tweedehands bureaustoel

Goed zitten is belangrijk. Je zit tijdens een kantoorbaan vaak het grootste gedeelte van de dag. Als je al die uren verkeerd zit, kan dit leiden tot pijntjes en overbelaste spieren op korte termijn. Op de lange termijn kan het zelfs leiden tot gezondheidsklachten.

Het is daarom belangrijk dat je een bureaustoel kiest die goed in te stellen is naar je persoonlijke voorkeur en dan ook voldoende ondersteuning biedt. Dit hoeft niet per se de nieuwste bureaustoel te zijn, veel instelbare tweedehands bureaustoelen bieden voldoende ondersteuning en instellingsmogelijkheden voor de meeste mensen.

Duurzame gebruikte bureaustoel

Wij hebben een ruim aanbod aan tweedehands bureaustoelen. Door te kiezen voor een tweedehands bureaustoel, draag je bij aan de circulaire economie, wat beter is voor het milieu. Met een tweedehands bureaustoel krijg je ook een bureaustoel van een topmerk voor een lager prijsje.

Wij maken onderscheid tussen twee soorten tweedehands bureaustoelen:

  • Gebruikt: Deze bureaustoelen zijn door ons nagekeken en gerepareerd waar nodig. Daarna zijn ze schoongemaakt en klaar om verkocht te worden. Let wel op, deze tweedehands bureaustoelen kunnen vlekken of andere onregelmatigheden in de bekleding hebben.
  • Refurbished: Refurbished bureaustoelen worden ook nagekeken en gerepareerd. Maar bij deze gebruikte bureaustoelen worden ook de zitting en rug voorzien van gloednieuwe stof. Op deze manier weet je zeker dat je onberispelijke stof hebt die bij normaal gebruik lang mee gaat.

Tweedehands bureaustoelen van topmerken

Voor welk type je ook gaat, onze tweedehands bureaustoelen zijn altijd van topmerken zoals:

Ergonomische tweedehands bureaustoel

Er zijn Europese en Nederlandse eisen opgesteld omtrent de verstelbaarheid van de verschillende onderdelen van een bureaustoel, zoals de rug en de armleggers. Dit is gedaan zodat iedereen er goed op kan zitten. De richtlijn opgesteld voor de Europese beroepsbevolking is NEN-EN 1335. Omdat de Nederlandse beroepsbevolking gemiddeld groter en zwaarder is, is de richtlijn NPR-1813 opgericht speciaal voor de Nederlanders opgesteld. NPR-1813 is een uitgebreide versie van NEN-EN 1335, waarbij de eisen voor instelbaarheid eigenlijk in elk opzicht zijn uitgebreid. Het doel van NPR-1813 is een stoel creëren die geschikt is voor in elk geval 95% van de Nederlandse beroepsbevolking. Het percentage Nederlanders die voldoende hebben aan een stoel volgens NEN-EN 1335 kan veel kleiner zijn. Uiteraard kun je elke tweedehands bureaustoel voor aanschaf bij ons uit komen proberen in de showroom, zodat je zeker weet dat je er goed op kan zitten.

Tweedehands bureaustoel uit voorraad leverbaar

Wij hebben veel gebruikte bureaustoelen direct uit voorraad leverbaar. Wij kunnen dus snel leveren of je kunt ze zelfs direct zelfs op komen halen. Ook is het uiteraard mogelijk om onze tweedehands bureaustoelen uit te komen proberen in de showroom, zodat je weet of het wat is. Ons aanbod tweedehands bureaustoelen kan snel veranderen, dus er is altijd een groter aanbod in de showroom dan op de website.