Loketstoelen

Deze in hoogte verstelbare loketstoelen zijn geschikt voor gebruik achter bijvoorbeeld een balie, loket of hogere werkplek. Door de voetsteun kunt u ondanks de hogere zitting toch comfortabel zitten.

15 producten in Loketstoelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten in Loketstoelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Comfortabel hoger zitten op een loketstoel

Een loketstoel is uitermate geschikt voor werk achter een verhoogd werkblad, zoals bijvoorbeeld een balie of receptie. Vanwege goede ondersteuning en een voetensteun maken onze loketstoelen het werken achter een hoog blad prettig. Deze soort stoelen staat ook wel bekend als kassastoelen, omdat je ze ook achter een kassa goed kunt gebruiken.

Het grootste verschil tussen een loketstoel en een gewone bureaustoel is de hoogte waarover de zitting versteld kan worden. Sterker nog, de meeste van onze loketstoelen zijn bureaustoelen uit onze BNZ-huislijn met een aangepast onderstel. Door de standaard gasveer te vervangen door een gasveer met een groter hoogtebereik en het toevoegen van een voetenring, maken we gemakkelijk een loketstoel die dezelfde kwaliteit heeft en net zo comfortabel zit als onze bureaustoelen. Handig als je al stoelen uit onze BNZ lijn hebt en de stijl in het bedrijf hetzelfde wil houden.

Op dezelfde manier kunnen wij ook van de Viasit Scope bureaustoel een loketstoel maken. Door het vervangen van de gasveer en het toevoegen van een voetenring is de kwaliteit en het comfort van ons topmodel ook beschikbaar als loketstoel.

Ook bieden wij gebruikte loketstoelen aan. We vervangen dan het onderstel van een gebruikte Ahrend bureaustoel door een nieuwe gasveer met hoger bereik en een nieuwe voetenring. Deze refurbished loketstoelen zijn ook voorzien van gloednieuwe bekleding.

De basis voor alle bovenstaande loketstoelen zijn bureaustoelen die voldoen aan de Europese NEN-EN 1335 richtlijn voor instelbaarheid. Sommige modellen voldoen aan de Nederlandse NPR-1813 normering.  Dit is een strengere versie van EN 1335. Dit geeft in de basis aan hoe uitgebreid de instelbaarheid van deze stoelen is. We mogen de loketstoelen echter niet meer deze normeringen meegeven, omdat ze vanwege de hogere minimum- en maximumhoogte niet meer voldoen. Maar het geeft dus nog steeds aan hoe goed de zitting in te stellen is.

Hoge werkstoelen

Wij hebben ook hoge versies van onze standaard werkstoelen. Deze stoelen zijn handig als er naast werk aan een receptie ook zittend werk gedaan moet worden aan een hoger werkblad. Ook zijn deze stoelen er in verschillende bekledingsmaterialen namelijk:

Loketstoelen met houten of PUR zitting zijn makkelijk te reinigen en dus geschikt voor ruimtes waar veel stof hangt of waar schoon werken belangrijk is.

Loketstoelen uit voorraad leverbaar

Wij hebben altijd verschillende loketstoelen staan in onze grote showroom in Enschede. En de rest is direct leverbaar vanuit ons grote magazijn. Kom dus gerust langs in onze showroom om de loketstoelen uit te proberen. Bestel dus via internet voor snelle levering of kom de stoelen uitgebreid proberen in onze winkel.