Draaideurkasten

Deze draaideurkasten zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal en verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Ze worden standaard geleverd inclusief legborden.

Ook hebben we verschillende tweedehands draaideurkasten welke niet allemaal op de site staan. Kom voor het meest actuele aanbod langs in onze 12.000 m² grote showroom.

27 producten in Draaideurkasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

27 producten in Draaideurkasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Metalen draaideurkasten

Een draaideurkast is een goedkoper alternatief voor een roldeurkast. Het nadeel is dat er bij een draaideurkast altijd rekening moet worden gehouden met het openen van de deuren, omdat deze naar buiten toe openen. De kwaliteit van een draaideurkast is echter niks minder. Onze kasten zijn geheel opgetrokken uit gelast staat met een stevige poedercoating. De coating is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor we de kasten in meerdere kleuren kunnen aanbieden:

De kasten zijn ook beschikbaar in verschillende breedtes. Onze standaardbreedtes zijn 80 cm breed of een draaideurkast van 92 cm breed.

Tweedeurs archiefkast

Nieuwe draaideurkasten worden standaard geleverd met legborden. Lage kasten worden geleverd met 2 legborden, hoge kasten worden geleverd met 4 legborden. Deze legborden zijn getrapt op hoogte te stellen. Voor extra bergruimte kun je altijd extra legborden bestellen.

De deuren zijn te sluiten of openen door de greep van de deur te draaien. Deze greep heeft ook een cilinderslot zodat de deur ook op slot kan worden gedaan. Zo weet je zeker dat de inhoud van de afsluitbare draaideurkast veilig is.

Draaideurkast 60 cm diep

Als je extra grote spullen in je draaideurkast op wil bergen, bieden wij ook diepere draaideurkasten. Een standaard draaideurkast is 42 cm diep, een extra diepe draaideurkast is 60 cm diep. Ook deze kasten worden standaard geleverd met 4 legborden, die uiteraard ook extra diep zijn.

Tweedehands draaideurkast

In onze showroom van 13.500 m² hebben wij ook altijd een aanbod aan gebruikte draaideurkasten. Omdat dit assortiment regelmatig wisselt, hebben wij dit niet compleet online staan. Kom gerust kijken bij ons aan de Westerval 10 om te kijken naar een tweedehands tweedeurskast.

Brandwerende draaideurkasten

Om bescherming tegen brand te bieden, zijn er ook brandwerende draaideurkasten. Deze kasten zijn gevuld met een brandwerende stof en gebouwd volgens de norm DIN 4102, waardoor ze 30 minuten brandwerend voor papier zouden moeten zijn. Sommige modellen brandwerende draaideurkast zijn ook nog eens inbraakveilig, volgens Europese normen. Staat uw kast er niet tussen? Ons aanbod brandwerende kasten is nog veel groter dan wat er hier staat.

Standaard uit voorraad leverbaar