Tekeningladekasten

Onze tekeningladekasten zijn beschikbaar met lades waar documenten op A4, A3, A1 of A0 formaat in passen.

11 producten in Tekeningladekasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten in Tekeningladekasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Metalen tekeningenkast kopen

In tekeningen en grote documenten kan veel werk en moeite zitten, of dit nu om technische blauwdrukken of creatieve kunst gaat. Het is daarom prettig om dit soort grote werken veilig op te bergen. Ook wil je dit graag op zo’n manier doen dat opvouwen niet nodig is. Hiervoor bieden wij meerdere formaten tekeningladekasten, zodat er altijd een oplossing voor jou bij zit.

Tekeningladenkast op papierformaat

Onze tekeningladekasten zijn gemaakt van hoogwaardig staal, zodat de kast tegen een stootje kan en de tekeningen veilig zijn opgeborgen. Een kast heeft meerdere lades. Deze lades zijn vaak voorzien van een handgreep om ze gemakkelijk te openen. Ook hebben ze vaak een etikethouder, zodat duidelijk aangeven wat er in een lade zit goed mogelijk is.

Afhankelijk van het soort tekening wat er opgeslagen gaat worden, kun je verschillende eisen aan een ladekast stellen. Om dit makkelijker te maken, hebben wij kasten met verschillende maten lades. Hieronder staan de meest voorkomende maten die wij verkopen:

De lades zijn altijd net wat groter dan het documentformaat wat erin moet, zodat je makkelijk aan alle kanten bij de documenten die erin liggen kan. De grotere formaten zijn bovendien voorzien van een sleutelslot, waarmee je alle lades in één keer af kan sluiten om je documenten veilig op te bergen.

Metalen ladekast

De kasten zijn ontworpen om tekeningen en documenten in op te slaan, maar dat betekent natuurlijk niet dat ze alleen daarvoor gebruikt kunnen worden. De kasten zijn ook te gebruiken als meer algemene ladekastjes, om bijvoorbeeld lego, schroeven of onderdelen in op te slaan. De afmetingen van de lades staan duidelijk genoemd in de productomschrijvingen, zodat je altijd weet hoeveel ruimt er per laatje is en wat er in past.

Tekeningladekast uit voorraad leverbaar

Wij hebben altijd veel verschillende tekeningladekasten uit voorraad leverbaar in onze winkel. Ook kun je ze uiteraard zelf op komen halen als je ze direct nodig hebt. Je kunt ook langskomen in onze showroom om ons aanbod eerst te bekijken.