Monitorarmen

22 producten in Monitorarmen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

22 producten in Monitorarmen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Monitorarm kopen

De standaard van een beeldscherm is vaak alleen bedoeld om een scherm op een plek neer te zetten en daar te laten staan. Soms kan de kijkhoek aangepast worden vanuit de standaard, maar dit is niet altijd het geval.

Met een monitorarm houd je een scherm beweegbaar. Een scherm gemonteerd op een monitorarm kan makkelijk gedraaid worden of in hoogte bijgesteld worden voor de optimale kijkhoek. Sommige armen bestaan zelfs uit meerdere segmenten, zodat je een scherm ook simpel richting collega’s of klanten kunt draaien om ze mee te laten kijken. Ook heb je met gebruik van een monitorarm geen standaard van de monitor meer op je werkblad en dus meer vrije ruimte.

Dubbele monitorarm voor twee schermen

Met een dubbele monitorarm monteer je twee schermen op dezelfde arm. Met een dual monitorarm kun je er voor kiezen om de schermen te monteren op twee aparte armen, zodat deze nog los van elkaar bewogen kunnen worden. Andere modellen hebben één bracket waar twee beeldschermen op passen. Op deze manier kun je beide beeldschermen als een eenheid draaien. Je houdt je schermen dus altijd netjes naast elkaar. Deze brackets zijn ook los beschikbaar om op een bestaande arm te koppelen.

Oplossingen voor drie of meer schermen zijn ook beschikbaar, maar deze bieden wij niet standaard aan. Neem voor deze modellen even contact met ons op.

Monitorsteun met VESA koppeling

Onze monitorarmen zijn allemaal voorzien van het VESA-systeem, wat door de meeste moderne flatscreens wordt gebruikt. De armen zijn geschikt voor 75x75 of 100x100 VESA, wat de standaard is voor de gangbare computerschermen.

De steunen zijn vaak naar keuze te bevestigen met een bladklem of door middel van bladdoorvoer. Een bladklem kan zonder gereedschap worden bevestigd op de rand van een tafelblad. Voor deze optie is verder geen gereedschap nodig. Als je kiest voor bladdoorvoer, dan moet er een gat in het werkblad gemaakt worden. Dit gat wordt dan gebruikt om een bout door te steken en deze bout wordt gebruikt om de basis van de steun op vast te maken. Dit is dus een optie als het tafelblad geen vrije rand heeft of te dik is voor een klem.