Kapstokken

Hier vindt u een onverzicht van onze staande kapstokken, wandkapstokken en garderoberekken.

28 producten in Kapstokken

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

28 producten in Kapstokken

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kapstok kopen

Een kapstok is belangrijk in elke omgeving. Iedereen wil graag een plek hebben om zijn of haar jas goed op te hangen, want over de stoel hangen is ook zo wat. Zeker als de jas nat is van de regen. Hiervoor bieden wij een selectie aan verschillende kapstokken. Op deze manier is er altijd een kapstok die aan je wensen voor de ruimte voldoet. We hebben kapstokken in verschillende kleuren:

Staande kapstok

Een staande kapstok kan overal in de ruimte neergezet worden, maar naast de deur is meestal het handigste. Deze kapstokken hebben een stevige basis met bovenin een kroon met meerdere haken. Aan deze haken kunnen rondom jassen, sjaals en andere kledingstukken op worden gehangen.

Wandkapstok

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt de wandkapstok aan de wand gemonteerd. Wandkapstokken zijn er in verschillende uitvoeringen. Je hebt platte profielen waar haken op of onder zijn gemonteerd. Ook zijn er platte profielen met een stang die de ruimte insteekt. Aan deze stang zitten dan weer de haken waar de jassen aan kunnen worden opgehangen. Verder zijn er nog types waar meerdere stangen uitsteken, tussen deze stangen zitten dan weer profielen waar de haken aan hangen. Bij dit type kun je de ruimte boven de profielen bijvoorbeeld nog als hoedenplank gebruiken.

Garderoberek

Bij een garderoberek heb je een combinatie van een staande kapstok en een wandkapstok. Ze bestaan uit een staande constructie met twee of meerdere profielen met haken. Zo heb je veel haken op een klein oppervlak. Deze rekken zijn soms ook verrijdbaar. Zo kun je veel haken neerzetten op een ruimte waar een wandkapstok geen optie is. Deze kapstokken zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zoals wit, zwart en aluminiumgrijs.

Paraplubak

Als het regent en je binnenkomt met een natte paraplu, dan wil je graag een plek om deze goed op te bergen. Buiten staat een paraplu niet altijd veilig en het zou niet de eerste zijn die wegwaait. Een paraplubak is dan een uitkomst. In zo’n bak kun je een paraplu, zowel nat als droog, opgeklapt opbergen. Onder de houder zit een lekbak, zodat de vloer droog blijft.

Kapstok met bank

Voor in bijvoorbeeld kleedruimtes in gymzalen of sportcomplexen, bieden wij ook zitbanken met haken. Deze banken hebben een zitting, rug en dwarsprofiel van gelakt vurenhout en een constructie van staal met stevige krasvaste epoxycoating. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje. Voor veilig opbergen, zijn deze banken ook goed te combineren met lockerkasten of garderobekasten.

Dressboy

Met een dressboy kun je een colbertje netjes ophangen en tegelijkertijd is er dan nog bergruimte om nog een jas of andere kledingstukken bij op te hangen. Op deze manier kun je een jasje netjes kreukvrij ophangen als je hem niet aan hebt.

Leverbaar uit voorraad

Wij hebben veel kapstokken op voorraad staan in onze showroom van 13.500 m². Hierdoor kunnen we ze snel op bestelling leveren of kun je ze snel in de winkel op komen halen.