Tweedehands bureaus

28 producten in Tweedehands bureaus

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

28 producten in Tweedehands bureaus

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gebruikt bureau kopen

De aanschaf van een gebruikt bureau is goed voor de portemonnee en het milieu. Door hergebruik van onderdelen is de belasting op het milieu lager. Ook verlaagt dit de aanschafprijs flink. Ons aanbod aan gebruikte bureaus is altijd nagekeken en schoongemaakt door één van onze medewerkers. Hierdoor weet je zeker dat je tweedehands bureau lang mee gaat. Wij hebben gebruikte bureaus van grote merken zoals bijvoorbeeld Ahrend, Voortman en Lensvelt.

Refurbished Ahrend bureau

Ahrend is een Nederlandse fabrikant die garant staat voor kwaliteit. Wij bieden van populaire lijnen van Ahrend refurbished bureaus aan, voornamelijk

  • Ahrend Essa bureaus
  • Ahrend 500 bureaus
  • Ahrend 100 bureaus

Het verschil tussen een gebruikt bureau en een refurbished bureau zit hoofdzakelijk in het blad. In beide gevallen is het onderstel nagekeken, gerepareerd waar nodig en schoongemaakt, maar bij een refurbished bureau heb je keuze uit verschillende kleuren nieuwe tafelbladen. Deze bladen zijn circa 25 mm dik, gemaakt van gemelamineerd spaanplaat met een PVC rand. Zo koop je dus een stevig onderstel met gloednieuw werkblad.

Hoogte verstelbare bureaus

Alle bureaus zijn in hoogte te veranderen. De meeste gebruikte bureaus op onze site zijn door middel van een knop of bout op te poten in hoogte te veranderen. Deze bureaus kun je het beste op hoogte stellen voordat er aan gewerkt wordt.

Ook hebben we bureaus die op elk moment gemakkelijk van hoogte kunnen worden veranderd. Tweedehands slingerverstelbare bureaus zijn door middel van een slinger op hoogte worden gesteld. Zodra het bureau de juiste hoogte heeft, kan de slinger worden verwijderd, zodat deze niet in de weg zit tijdens het werken.    
Tweedehands elektrisch verstelbare bureaus zijn door middel van een elektromotor in elke poot te verstellen. Het verstellen in hoogte gaat gemakkelijk door een bedieningspaneel waarmee het blad in hoogte kan worden verplaatst.

Snel uit voorraad leverbaar

Gebruikte bureaus hebben we altijd op voorraad, nieuwe bladen ook. We kunnen dus snel bureaus leveren. Ook kun je ze gewoon bij ons op komen halen. Het aanbod tweedehands bureaus in de winkel is altijd groter dan op de website, vanwege een altijd wisselende collectie. Kom voor het meest actuele aanbod daarom langs bij onze 13.500 m² grote showroom in Enschede.