Vergaderstoelen

Dit is ons ruime aanbod aan nieuwe en gebruikte vergaderstoelen. Deze stoelen zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren, stoffen en type onderstellen. Neem ook een kijkje bij ons ander vergadermeubilair.

30 producten in Vergaderstoelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

30 producten in Vergaderstoelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Comfortabel vergaderen

Het is prettig om tijdens het vergaderen in een comfortabele stoel te zitten. Als de vergaderstoel niet lekker zit, raak je afgeleid tijdens een bespreking en duurt het onnodig lang of kun je belangrijke informatie missen. En hoe comfortabel de vergaderstoel ook is, te lang zitten is nooit gezond. Het is daarom ook verstandig om na zo’n anderhalf uur vergaderen even op te staan, al is het maar voor een koffiepauze.

Maar wanneer je dan zit, wil je ook een goede, comfortabele conferentiestoel. Wij hebben een ruim aanbod aan nieuwe, gebruikte en refurbished vergaderstoelen, zodat er altijd een stoel bij zit die past bij jouw wensen.

Design vergaderstoelen

Het oog wil natuurlijk ook wat. Als je klanten op de zaak ontvangt, zal dit al gauw in de vergaderruimte zijn. Hierdoor wordt de vergaderruimte een visitekaartje voor je bedrijf. Daarom moet de inhoud van de ruimte, waaronder de vergaderstoelen er goed uitzien.

Hiervoor bieden wij vele verschillende soorten vergaderstoelen. We hebben stoelen in verschillende kleuren en verschillende stijlen; van klassiek tot modern en van strak vormgegeven tot speels.

Ook bieden wij verschillende materialen van zitting en rug aan. Denk hierbij aan:

  • Gestoffeerde vergaderstoelen: Deze vergaderstoelen zijn bekleed met slijtvaste stof. Deze stoelen zijn vaak in meerdere kleuren beschikbaar.
  • Kunstleren vergaderstoelen: Kunstleer is een stevige bekleding voor vergaderstoelen. Gemakkelijk te reinigen.
  • Leren vergaderstoelen: Leren vergaderstoelen kunnen gebruik worden om een vergaderruimte snel een luxe uitstraling te geven. Daarnaast zit het ook nog eens heerlijk.
  • Kunststof vergaderstoelen: Deze stoelen hebben een kunststof zitting en rug, vaak uit één stuk gegoten.

Qua onderstel valt er ook genoeg te kiezen. Veel verkochte soorten onderstellen zijn bijvoorbeeld:

  • Sledeonderstellen: Bij een sledeonderstel heeft de stoel als geheel een soort van S-vorm. Omdat bij deze vergaderstoelen de zitting alleen aan de voorkant op het onderstel leunt, zijn deze stoelen voorzien van ingebouwde vering.
  • Vergaderstoelen met vier poten: De meeste simpele vorm van vergaderstoel, deze stoel is op elke hoek van de zitting voorzien van een (vaak metalen) poot.
  • Vergaderstoelen op kruisvoet: Een kruisvoet lijkt op een onderstel van een bureaustoel. Bij dit soort stoelen kan de zitting onafhankelijk van het onderstel draaien. De kruisvoeten kunnen uitgerust zijn met glijdoppen of wielen.

Ook hebben we verrijdbare vergaderstoelen en stapelbare vergaderstoelen, deze kunnen gemakkelijk via de filters worden uitgezocht. Ook zijn er vergaderstoelen met armleuningen of vergaderstoelen zonder armleggers, al naar gelang wat je voorkeur is.

Tweedehands vergaderstoel

In het kader van duurzaam ondernemen, bieden wij ook tweedehands vergaderstoelen aan. Soms zijn dit complete sets voor een gunstige prijs. Maar we hebben ook gebruikte en refurbished vergaderstoelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gebruikte Ahrend vergaderstoelen. Deze stoelen zijn schoongemaakt en vaak voorzien van nieuwe bekleding, waardoor ze er weer jaren tegenaan kunnen.

Door het kopen van een tweedehands vergaderstoel, draag je bij aan de circulaire economie en ben je duurzaam aan het ondernemen. Dit is weer goed voor het milieu en toekomstige generaties. En het verschil in prijs is natuurlijk ook interessant.

Maak uw vergaderruimte compleet

Voor goed vergaderen is natuurlijk meer nodig dan alleen degelijke stoelen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een groot aanbod aan vergadertafels om de vergaderstoelen omheen te zetten. Deze tafels zijn beschikbaar in verschillende vormen, afmetingen en kleurencombinaties, zodat er altijd een passende vergadertafel beschikbaar is. Of denk aan presentatiemateriaal zoals bijvoorbeeld een whiteboard om zaken overzichtelijk te maken.

Snel uit voorraad leverbaar

Onze vergaderstoelen zijn op voorraad in de winkel. Je kunt het natuurlijk komen uitproberen in onze showroom van 13.500 m² in Enschede. Of gewoon via internet bestellen. Op welke manier dan ook, wij kunnen snel de vergaderstoelen leveren.