Gebruikt kantoormeubilair

Gebruikt kantoormeubilair is door ons vakkundig personeel gecontroleerd op defecten en gerepareerd waar nodig. Het aanbod hier is slechts een greep uit het aanbod in onze showroom van 3000 m².

18 producten in Gebruikt kantoormeubilair

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

18 producten in Gebruikt kantoormeubilair

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tweedehands kantoorartikelen

Op een kantoor is uiteraard meer nodig dan alleen bureaus, stoelen en kasten. Wij hebben verschillende artikelen beschikbaar om het werk gemakkelijker of efficiënter te maken.

Tweedehands whiteboard kopen

Een whiteboard is heel handig bij het presenteren van informatie. Met speciale stiften kan erop geschreven worden zodat het later ook weer uitgewist kan worden. Het whiteboard is ook magnetisch, dus er kan gebruik worden gemaakt van magneetjes om memo’s en papieren op te hangen.

Wij hebben de meeste voorkomende maten tweedehands whiteboard online staan, maar we hebben veel meer verschillende maten in de winkel. Dus kom gerust kijken als je een bepaalde maat zoekt.

Tweedehands monitorarm

Om meer ruimte te creëren op het bureau kun je kiezen voor een tweedehands monitorarm. Deze arm is gemakkelijk aan je bureau te bevestigen door middel van een klem of je kunt een bout door het blad maken. Één of meerdere schermen kunnen gemakkelijk via een VESA-koppeling aan de monitorarm bevestigd worden.

Kom langs in de showroom

We hebben een hele boel gebruikte kantoorartikelen. Niet alles staat op het internet, dus kom gerust langs in onze showroom om het gehele aanbod te kunnen bekijken.