Viasit Impulse bureaustoelen

De Impulse is een model van het Duitse topmerk Viasit. Deze stoel is in verschillende configuraties leverbaar.

2 producten in Viasit Impulse bureaustoelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten in Viasit Impulse bureaustoelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 

Het ontwerp van de Impulse

De Impulse is een bureaustoel ontworpen door de ontwerper Ralf Umland in samenwerking met de ontwikkelaars van Viasit. Ze hebben samen een stoel ontwikkeld met een typerend ontwerp welke via een modulair principe opgebouwd kan worden. Zo kun je de Impulse altijd naar eigen smaak samenstellen. Wij hebben een paar standaardmodellen in onze collectie opgenomen, maar modellen met andere instelmogelijkheden zijn ook leverbaar.

Instelmogelijkheden van de Impulse

De bedieningselementen zijn onopvallend maar overzichtelijk geplaatst, en maken een snelle en eenvoudige instelling van de stoel mogelijk. Begrijpelijke symbolen verhelderen de afzonderlijke functies.

  • Door een draaiknop kan de tegendruk van de rugleuning worden ingesteld.
  • Met behulp van knoppen kan de hoogte van de rugleuning tot 70 mm worden versteld en aan de gebruiker worden aangepast.
  • Het synchromechanisme, gecombineerd met een bijzondere grote openingshoek, maakt het flexibel meebewegen van de rugleuning en een optimale aanpassing aan de natuurlijke lichaamsbewegingen van de zittende mogelijk.
  • Vanuit de uitgangspositie in 0 graden kan de zitting in twee stappen tot 8 graden naar voren worden geneigd. Het voorover neigen van de zitting zorgt voor het kantelen van het bekken en daarmee voor langdurig gezond zitten.
  • De verstelling van de breedte van de armleuningen vindt traploos plaats met behulp van een snelspanhendel.
  • De armleuningen hebben een hoogte bereik van 100 mm. De dragers van de armleuningen zijn niet verbonden aan de verschuifbare zitting, maar met het onderstel, en bewegen bij de verstelling van de zitting dus niet mee. Zo behouden ze de voor u gunstigste stand ten opzichte van de rugleuning en bieden ze optimale ondersteuning.
  • De armlegger-opdek is gemaakt van zacht polyurethaanschuim en biedt een aangename ondersteuning. Het gedeelte waarop de onderarm steunt, kan 30 mm in diepte worden versteld.

Kom proefzitten!

Wij hebben altijd modellen van de Viasit Impulse in onze 13.500 m² grote showroom in Enschede staan. Kom dus gerust langs om de bureaustoel uitgebreid uit te proberen