Losse onderstellen

Al onze losse onderstellen worden gedemonteerd geleverd.

15 producten in Losse onderstellen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten in Losse onderstellen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bureau onderstel kopen

Heb je nog een goed tafelblad liggen, maar geen degelijk onderstel? Of heb je een bureau met een blad wat bij de inrichting past, maar ben je wel toe aan een elektrisch verstelbaar onderstel? Dan ben je hier bij het goede adres. Hier kun je onze hoogwaardige onderstellen los bestellen. Zo weet je zeker dat je een onderstel koopt waar je nog jaren mee vooruit kan.

Bureauframe met vaste hoogte

Onze onderstellen met vaste hoogte zijn ideaal voor kantinetafels of vergadertafels. Ze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en kleuren, zodat je altijd wat kan vinden wat bij je inrichting past. Deze tafels hebben een standaardhoogte die geschikt is voor het overgrote deel van de Nederlandse beroepsbevolking

Hoogte instelbaar onderstel

Wij hebben ook onderstellen die door een mechaniek in de poten in hoogte in te stellen zijn. Bij deze onderstellen is het aan te bevelen om het onderstel op hoogte te zetten voor het gebruikt gaat worden als bureau, anders zal dit elke keer met meerdere personen gedaan moeten worden. Deze onderstellen dienen nog wel gemonteerd te worden, maar dit is slechts een kwestie van enkele bouten aandraaien.

Bureau onderstel met slinger

Als je een slingerverstelbaar onderstel aanschaft, heb je een bureau wat je later altijd nog in hoogte kan verstellen. Dit kan ook gemakkelijk tijdens gebruik. Door de slinger de ene kant op te draaien gaat het bureau omhoog, draai je de slinger de andere kant op, dan gaat het bureau omlaag. Na gebruik kan de slinger weg geklapt of verwijderd worden, afhankelijk van het model. Sommige onderstellen zijn ook geschikt voor zit/sta gebruik, afhankelijk van de het hoogtebereik. Deze frames dienen wel zelf in elkaar te worden gezet. Er zit een handleiding met een duidelijke omschrijving in de doos.

In hoogte verstelbaar elektrisch bureau onderstel

Deze onderstellen zijn in hoogte verstelbaar door middel van elektromotoren in de poten. Deze motoren worden aangestuurd door een controller die onder het blad wordt gemonteerd. De hoogte is in te stellen door middel van een bedieningspaneel.        
Standaard is dit paneel voorzien van een knop om het bureau omhoog te stellen en een knop om het weer omlaag te halen. Tegen meerprijs is een memory master leverbaar. Deze heeft naast de knoppen een display wat de actuele hoogte aangeeft en 4 hoogtes kunnen opgeslagen worden om snel naar deze hoogtes te kunnen veranderen.           
Dit bureau wordt ongemonteerd in een doos geleverd. Deze doos bevat alles wat nodig is om het onderstel in elkaar te zetten, samen met een duidelijke montagehandleiding.

Zit/sta onderstel

Om dynamisch te kunnen werken, bieden wij ook zit/sta onderstellen aan. Deze onderstellen zijn via een slinger of elektromotor in hoogte te verstellen. Ze zijn over een hoogtebereik te verstellen dat er zowel zittend als staand aan gewerkt kan worden. Hierdoor kun je zittend en staand werken afwisselen. Deze onderstellen worden ongemonteerd in de doos geleverd.