Banken en fauteuils

Ons aanbod banken en fauteuils omvat ook chaise longues, zitelementen en slaapbanken. Deze zijn leverbaar in veel verschillende kleuren.

109 producten in Banken en fauteuils

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

109 producten in Banken en fauteuils

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ontspannen sfeer op het werk

Met onze banken en fauteuils kun je makkelijk ontspannen op het werk. Onze uitgebreide collectie bestaat uit fauteuils, banken, zitelementen, chaise longues, slaapstoelen en ook slaapbanken. Dit designmeubilair is er in veel verschillende modellen en daarom ook in veel verschillende stijlen. De duidelijke foto’s in deze categorie zorgen ervoor dat je makkelijk kunt bepalen welk model fauteuil of bank het beste in je interieur past. Ook zijn de nieuwe meubels leverbaar in veel verschillende kleuren stof.

Hoge kwaliteit banken en fauteuils

Het meeste meubilair uit deze categorie is afkomstig van de Deense meubelfabrikant Softline. Zij hebben een manier ontwikkeld om stevig koudschuim vorm te geven en vervolgens te bekleden. Hierdoor worden er bijna geen andere materialen gebruikt in de constructie van het meubilair, afgezien van onderstellen en accenten.

De bekleding van deze meubels bestaat uit een hoes. Dit betekent dus dat als de hoes beschadigd raakt of smerig wordt, kan deze makkelijk vervangen worden. Of wanneer je besluit dat een ander kleurtje leuker is, kun je ook zo bij ons een nieuwe hoes in een andere kleur bestellen.

Onze standaardkeuze voor bekleding is het stoftype Felt, beschikbaar in 19 verschillende kleuren. Andere stoftypes en -kleuren zijn eventueel op aanvraag leverbaar tegen meerprijs. Kom voor kleurstalen van deze stoftypes langs in onze showroom te Enschede.

Fauteuils

Onze selectie aan designfauteuils is beschikbaar in een grote hoeveelheid kleuren en stijlen. Van klassiek tot modern en van open tot gesloten. Ook zijn deze er in vele kleuren. Denk bijvoorbeeld aan groene fauteuils, grijze fauteuils, blauwe fauteuils, roze fauteuils of gele fauteuils. Er is dus een passende fauteuil te vinden voor elke ruimte vanwege ons grote aanbod.

Banken

Een goede bank kan zorgen voor een ontspannen sfeer. Ons assortiment aan banken is er van strak modern vormgegeven tot tijdloze ontwerpen. De banken zijn beschikbaar met een verschillend aantal zitplekken. Het grootste gedeelte van onze nieuwe banken zijn vormgegeven uit comfortabel koudschuim bekleed met een zachte stof. De stoffen bekleding is er in vele verschillende kleuren, zodat je altijd een bank kan vinden die qua kleur en vormgeving in je interieur past.

Zitelementen

Met zitelementen kun je eindeloos variëren. Omdat een opstelling van zitelementen uit meerdere losse eenheden bestaat, kun je de opstelling zelf telkens weer variëren. Bij sommige modellen zijn zelfs de individuele elementen in verschillende configuraties te zetten. Bij het samenstellen van een opstelling van zitelementen kun je ervoor kiezen om alles in de zelfde kleur te houden of juist losse elementen in complementaire kleuren te bestellen.

Chaise longues

Chaise longue is Frans voor ‘lange stoel’. Het is dan ook als het ware een stoel die verlengd is om ook de benen op te kunnen leggen. Hierdoor combineert een chaise longue dus de beste eigenschappen van een bank en een stoel. Kortom, een meubel om heerlijk op te ontspannen. Je kunt een chaise longue ook goed opnemen in een opstelling met zitelementen, om een stuk met een ligbank te maken.

Slaapbanken en slaapstoelen

Voor een echte workaholic kun je een slaapbank of slaapstoel aanschaffen. Deze meubels kunnen als zitplek gebruikt worden, maar ook uitgeklapt worden om een één- of meerpersoonsbed te vormen. Ook handig voor in huis als ruimtebesparend en functioneel alternatief voor een logeerbed.

Banken op bestelling gemaakt

Het nieuwe designmeubilair wordt speciaal op bestelling gemaakt. We hebben dan helaas ook lang niet elk model in de showroom staan. We hebben wel altijd verschillende modellen staan, zodat je het schuim kunt voelen en het gevoel van de stof kunt ervaren. Ook hebben we kleurstalen van de Felt stof, om de mogelijkheden van de kleuren in het echt te zien.