Losse tafelbladen

Onze tafelbladen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. De bladen zijn aan de onder- en bovenkant afgewerkt met een geïmpregneerde melamine harslaag, langs de rand zit een PVC stootrand in dezelfde kleur als de melaminelaag.

Het hout gebruikt om deze bladen te produceren, voldoet aan de FSC en PEFC certificering. Dit houdt in dat de bladen geproduceerd zijn met hout uit duurzaam beheerde bossen. Deze bossen voldoen aan internationaal opgestelde normen om de duurzaamheid van de bossen te garanderen.

50 producten in Losse tafelbladen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

50 producten in Losse tafelbladen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten tafelblad kopen

Ben je op zoek naar een los tafelblad voor een onderstel? Wij verkopen bladen in verschillende vormen en maten. Onze tafelbladen zijn verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren. Ook is het bij ons mogelijk om ze op maat te laten maken. Dit laten wij doen door een professionele interieurbouwer en het blad wordt afgewerkt met originele materialen.

Onze tafelbladen zijn gemaakt van echt hout. De kern van het hout is gemaakt van spaanplaat met FSC en PEFC certificering. De toplaag van het blad aan beide kanten is gemaakt van melamine. Melamine is een geperste kunststof laag met verschillende voordelen:

  • Melamine is makkelijk schoon te maken met standaard reinigingsmiddelen
  • De laag is verkrijgbaar in veel kleuren en kan er uit zien als echt hout
  • De toplaag is krasvast en slijtvast

De zijkant van het blad is altijd afgewerkt met een verlijmde PVC stootrand in dezelfde kleurstelling als de melamine toplaag. De meeste melamine toplagen zijn glad, maar de eiken varianten hebben reliëf in de melaminelaag zitten.

Rechthoekig tafelblad

Onze grootste assortiment zit in rechthoekige tafelbladen. Deze hebben wij in kleine afmetingen van 60 x 42,5 cm tot grote vergaderbladen van 240 x 160 cm. De meest verkochte afmetingen voor bureaus zijn over het algemeen:

Maar voor kleinere tafels of ander meubilair hebben wij ook passende maten. Ook voor grote vergadertafels hebben wij passende bladen.

Tafelblad met hoek

Voor grote hoekopstellingen hebben wij ook passende bladen. Deze bladen zijn beschikbaar in linker- en rechtervarianten. Als het bureau moet worden verlengd, hebben wij ook bladen die kunnen worden gebruikt om de hoekopstelling te verlengen.

Tafelblad rond

Ronde tafels zijn ideaal voor vergadertafels of tafels om een informele sfeer te creëren. We bieden ze aan vanaf een doorsnede van 60 cm tot een doorsnede van 160 cm. Ook hebben we half- en driekwart ronde bladen die makkelijk gecombineerd kunnen worden met bestaande bureaus.

Tafelblad ovaal

Ellipsvormige bladen zijn altijd een populaire keuze voor vergadertafels, omdat er makkelijk meer of minder stoelen omheen kunnen worden geplaatst. Ook kunnen alle deelnemers aan de vergadering elkaar makkelijk aankijken, wat het communiceren prettiger maakt.

Houten tafelblad op maat

Onze rechthoekige tafelbladen bieden wij ook aan op maat. We gaan uit van een rechthoekig blad van een bepaalde maat. Bij het bestellen kun je de gewenste afmeting in diepte en breedte opgeven in gehele centimeters, deze kunnen uiteraard niet groter zijn dan het blad waar vanuit wordt gegaan. Het tafelblad wordt dan op maat gemaakt door onze interieurbouwer die de zaagsnedes ook netjes afwerkt zodat ze overeen komen met de onbewerkte kanten van het blad.

Wij bieden op maat maken alleen bij rechthoekige bladen aan, bij andere vormen kunnen we deze service niet leveren. Ook bieden we geen mogelijkheid om de afmeting op millimeters nauwkeurig te laten zagen.

Tafelbladen snel uit voorraad leverbaar

Wij hebben altijd veel tafelbladen op voorraad, op deze manier kunnen wij altijd snel onze tafelbladen leveren. Wij streven ernaar om de voorraad zo actueel mogelijk te houden op onze website, zodat je altijd precies weet welke tafelbladen uit voorraad leverbaar zijn. Je kunt dus ook rustig naar onze showroom van 13.500 m² komen om de tafelbladen zelf op te halen.

De levertijd op tafelbladen op maat is uiteraard altijd langer, omdat het hier een maatwerkblad betreft. Je kunt een maatwerkblad uiteraard wel bij ons in de winkel bestellen.

Wil je zeker weten dat de kleuren van onze tafelbladen goed bij je interieur past? Je kunt bij ons ook kleurstalen bestellen. Dit zijn volledig afgewerkte tafelbladen op A4-formaat, zodat je een realistisch beeld krijgt van de kleur en nuances in het uiteindelijke tafelblad.