Elektrificatie

Hier vind u allerlei in- en opbouwmodules om makkelijker stroom- en digitale aansluitingen bij uw werkplek te krijgen. Let er wel op dat sommige producten USB-aansluitingen en andere alleen USB-laders hebben.

60 producten in Elektrificatie

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

60 producten in Elektrificatie

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stekkerdoos met USB poorten

Een stroompunt bij je bureau is onmisbaar. Je kunt er de standaardapparatuur zoals beeldscherm of computer op aansluiten, maar ook even snel je telefoon mee opladen. Er zijn ook andere aansluitingen beschikbaar, zoals bijvoorbeeld USB, USB-laders, audio of HDMI. Voor elke situatie is een oplossing te vinden.

Tafelstekkerdoos met USB poorten

Er zijn verschillende soorten stroommodules beschikbaar.

  • Inbouwmodules zijn stekkerdozen die in een blad gemonteerd worden. Hiervoor moet je wel een gat in het blad (laten) frezen. Deze kunnen daarom wel midden in een blad geplaatst worden, dit is handig voor bijvoorbeeld vergadertafels.
  • Opbouwmodules kunnen door middel van een bladklem op de rand van een blad bevestigd worden. Hier is alleen een beetje gereedschap voor nodig om de klem op het blad te draaien, er is geen noodzaak om het blad aan te passen.
  • Onderbouwmodule wordt onder het bureau gemonteerd. Hier kun je wat minder makkelijk bij, maar het is wel zeer geschikt om apparatuur die je niet vaak verwisselt aan te sluiten, zoals je computer of een beeldscherm.

Stekerbare aansluiting

Het doorkoppelen van verschillende stekkerblokken is vanuit de brandveiligheid niet toegestaan. Dus je mag een stekkerdoos officieel niet aansluiten op iets anders dan een wandcontactdoos. Om dit probleem te omzeilen, kun je gebruik maken van zogeheten stekerbare aansluitingen. Deze zijn voorzien van een Wieland ST 18/3 of GST 18/3 aansluiting. Met deze aansluiting zijn stekkerdozen onderling te koppelen (stekeren) door middel van een koppelsnoer. Zo kun je extra aansluitingen realiseren, terwijl er maar een enkele stekker in de wandcontactdoos moet. Hierdoor is het risico op brand door een foute aansluiting veel kleiner. Een bijkomend voordeel is dat zowel aansluitsnoeren als koppelsnoeren per meter te bestellen zijn. Zo hoef je nooit overbodige lengtes aan kabel weg te werken.

Inbouwmodules in blad wegwerken

De gaten maken om modules in het blad weg te werken kun je zelf maken, of wij kunnen het voor een meerprijs door onze interieurbouwer laten doen. Dan moet er wel duidelijk moeten worden doorgegeven hoe en waar de gaten moeten komen.

Houd er bij het plaatsten van inbouwmodules altijd rekening mee dat niet elke locatie geschikt is, omdat er eventueel porties van het onderstel in de weg kunnen zitten.

Snel leverbaar

Wij hebben veel standaardmodellen van de modules op voorraad en de overige kunnen we snel laten leveren. Je bent bij ons dus ook aan het goede adres voor snelle en professionele levering van deze modules.