Therapod bureaustoelen

De Therapod bureaustoelen van Sit and Move hebben een unieke rugleuning met uniek binnenwerk. Dit binnenwerk past zich automatisch aan aan de belasting van de gebruiker verdeelt de benodigde druk automatisch. De BIOseat zitting doet iets soortgelijks; het ondersteunt het bekken en verdeelt de druk op de zitting gelijkmatig. Op deze manier heeft u altijd de juiste ondersteuning.

Vanwege deze ergonomische voordelen is de Therapod de standaard in Scandinavië.

Ook is de stoel 100% recyclebaar en krijgt u € 50,- per complete stoel terug aan het eind van de levensduur.

3 producten in Therapod bureaustoelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten in Therapod bureaustoelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Altijd perfect zitcomfort

De Therapod bureaustoel is ontworpen om goede ondersteuning te bieden en tegelijkertijd beweging te stimuleren.

De unieke rugleuning is uitgerust met het gepatenteerde Sense Fit-systeem. Hierdoor past de rugleuning zich automatisch aan aan de gebruiker en wordt de ondersteuning in de rug automatisch juist verdeeld. Hierdoor hoeft u zelf de rugleuning niet meer te verstellen, enkel nog op de juiste hoogte te zetten.

De zitting is een BIO-seat. Deze zitting combineert twee materialen voor optimale ondersteuning van het bekken en automatische herverdeling van de druk op de zitting. De zitting past zich automatisch aan het gewicht van de gebruiker aan. Door zijn unieke ontwerp stimuleert de zitting kleine bewegingen tijdens het zitten, wat de gezondheid ten goede komt.

De zitting wordt ondersteund door een hoogwaardig Donati mechaniek, met automatische gewichtsregeling voor de rugweerstand. Dit mechaniek is getest tot 125 kg. De zitting is in hoogte te verstellen door middel van een gaslift en is 6 cm in diepte verstelbaar. De armleggers zijn voorzien van een zachte opdek en in hoogte, breedte en diepte verstelbaar.

Het zwarte kunststof onderstel is uitgerust met multifunctionele wielen die geschikt zijn voor zowel harde als zachte ondergronden.

De rug en zitting zijn bekleed met luxe Italiaans wolvilt, verkrijgbaar in verschillende grijstinten, met gedetailleerde stiknaden. De stof heeft een slijtvastheid van 100.000 Martindale.

Alle stofhoezen zijn verwisselbaar, alle kunststof delen van de stoel zijn 100% recyclebaar. Om ervoor te zorgen dat de stoel zo efficiënt mogelijk gerecycled wordt, kunt u deze aan het einde van de levensduur weer inleveren voor een statiegeldbedrag van € 50,- per complete stoel.

Bij 8 uur gebruik per dag, krijgt u 15 jaar garantie op de stoel, met uitzondering van de stoffen bekleding en de wielen. Op het binnenframe van de rugleuning ontvangt u zelfs 50 jaar garantie.

Kom proefzitten

Wij hebben de verschillende modellen van de Therapod in onze 13.500 m² grote winkel staan. Je kunt dus altijd komen proefzitten om jezelf te overtuigen van het zitcomfort van deze lijn.