Ahrend 500 onderdelen

22 producten in Ahrend 500 onderdelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

22 producten in Ahrend 500 onderdelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ahrend 500 onderdelen

De Ahrend 500 serie is een modulair onderstel. Het is in veel verschillende opstellingen te combineren. Omdat het zo’n modulair onderstel is, bevat het veel (kleine) onderdelen. Mocht je onderdelen missen van je Ahrend 500 bureau, dan hebben wij een assortiment aan gebruikte vervangende delen, origineel van Ahrend. Je kunt bij ons kleine onderdelen zoals een bedienknop voor de hoogteverstelling of afdekkapjes bestellen, maar we bieden ook grotere onderdelen, zoals bladdragers of dwarsbalken.

Ahrend 500 CPU houder

Voor deze serie is een speciale CPU-houder ontwikkeld. Deze kan gemakkelijk op de dwarsbalk die onder het bureau doorloopt geklikt worden. Op deze manier kun je gemakkelijk zelf bepalen waar je de computersteun voor je Ahrend 500 bureau exact wil hebben.

Ahrend 500 kabelgoot

Om bekabeling netjes weg te werken onder het bureau, kun je gebruik maken van een kabelgoot. Wij hebben een kabelgoot die speciaal ontworpen is voor de Ahrend 500 serie, deze kan aan de dwarsbalk worden geklikt. Als je liever een andere oplossing hebt, dan bieden wij ook universele kabelgoten die direct onder het tafelblad kunnen worden gemonteerd.

Ahrend 500 poten

Op onze site staat ook een hele selectie aan poten voor een Ahrend 500 onderstel, zowel met vaste als met variabele hoogte. We hebben standaard asymmetrische L-poten, maar ook symmetrische N-poten of I-poten.