Houten banken

Deze houten banken met stalen frame met of zonder kledinghaken zijn bij uitstek geschikt voor kleedruimtes. Ze zijn ook goed te combineren met onze garderobe- of lockerkasten.

4 producten in Houten banken

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten in Houten banken

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten banken

Deze stevige houten banken zijn leverbaar met of zonder kledinghaken Het gelakte hout en poedegelakt staal zorgen ervoor dat deze banken uitermate geschikt zijn voor gebruik in kleed- of doucheruimtes.

Snelle levering uit voorraad

Kleedkamerbanken

Deze houten banken zijn door hun hoogwaardige materialen en constructie zeer geschikt om gebruikt te worden in bijvoorbeeld kleedkamers. De onderstellen zijn gemaakt van een metalen buisframe met epoxy poedercoating. Het zitvlak is gemaakt van gelakt vurenhout. Tussen de poten bevindt zich een eveneens metalen schoenenrek voor extra bergruimte. Ook kan hiermee gemakkelijk onder het meubel schoongemaakt worden.

Kleedkamerbank met kapstok

Ook hebben we kleedkamerbanken voorzien van kapstokken, zodat jassen, tassen en kleding gemakkelijk opgehangen kunnen worden. Deze kapstokken zijn gemaakt van hetzelfde vurenhout als de zitting en voorzien van metalen (jas)haken.

Extra bergruimte

De kleedkamerbanken zijn goed te combineren met onze garderobekasten of lockerkasten. Deze kasten zijn zelf ook uit te rusten een soortgelijke zitbank. Hiermee kun je de zitbanken met houten planken makkelijk bundelen met de extra (beveiligde) opbergruimte die een garderobe- of lockerkast biedt.