Zitzakken en poefs

Door gebruik van poefs kunt u een werkruimte een speelse en informele uitstraling geven, terwijl er toch voldoende zitruimte beschikbaar blijft.

50 producten in Zitzakken en poefs

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

50 producten in Zitzakken en poefs

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Snel extra zitplek

In elk interieur past een zitzak of poef. Ze zijn handig, want je hebt gemakkelijk een verplaatsbare zitplek. Ook zijn ze decoratief, omdat ze in vele kleuren en vormen beschikbaar zijn. En een poef hoeft niet altijd als zitplaats te dienen, ze kunnen ook gebruikt worden als decoratieve bijzettafel.

Poefs

Met een poef creëer je in een handomdraai een extra zitplaats of bijzettafel. De meeste van onze poefen zijn gemaakt van hoogwaardig, stevig koudschuim en bekleed met een hoes van aangename stof. De stof is leverbaar in veel verschillende kleuren. De bekleding bestaat uit een hoes, dus als deze ooit beschadigd raakt of de kleur bevalt niet meer, dan kun je gewoon een andere hoes bij ons bestellen.

Onze poefs combineren ook goed met de banken en fauteuils, die veelal in dezelfde stijl te krijgen zijn. Zo creëer je heel gemakkelijk een comfortabele designzithoek.

Zitzakken

De zitzak lijkt misschien tijdloos, maar ze zijn in 1968 ontworpen in Italië. Het is dus eigenlijk een heel modern meubelstuk.