Roldeurkasten

Stevige nieuwe en gebruikte stalen roldeurkasten van verschillende afmetingen en kleuren. 

Al onze roldeurkasten zijn gelast, met uitzondering van de demontabele roldeurkast. Het is verstandig hier rekening mee te houden met betrekking tot levering en plaatsing.

Ook hebben we verschillende tweedehands roldeurkasten welke niet allemaal op de site staan. Kom voor het meest actuele aanbod langs in onze 3000 m² grote showroom.

67 producten in Roldeurkasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

67 producten in Roldeurkasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Metalen roldeurkasten

Roldeurkasten zijn een effectieve en ruimtebesparende manier om spullen op te bergen. Vanwege de deuren die terugrollen in de ombouw van de kast, hoef je geen rekening te houden met de ruimte die de deuren innemen als ze open staan. Omdat ze veel ruimte van binnen hebben, zijn ze heel geschikt als archiefkast. Maar ze kunnen uiteraard ook gebruikt worden om kantoorbenodigdheden of compleet andere dingen op te slaan.

De legborden die bij de kast worden geleverd zijn getrapt verstelbaar door middel van dragers die op hoogte worden gesteld. De kunststof roldeuren van onze nieuwe roldeurkasten voldoen aan brandklasse M1 en zijn gemaakt volgens TÜF-normen. Er zit een cilinderslot in de deuren, zodat ze veilig kunnen worden afgesloten.

De kasten zijn leverbaar in verschillende kleuren, zodat wij zwarte roldeurkasten, witte roldeurkasten of aluminium roldeurkasten kunnen leveren. Onze roldeurkasten voor op kantoor zijn er over het algemeen in standaardbreedtes, met verschillende hoogtes:

Met uitzondering van de demontabele roldeurkast, zijn al onze kasten gemaakt van stevig gelast staal. Wij hebben onze huislijn roldeurkasten, maar ook kasten van het merk Bisley. Indien gewenst kunnen de kasten tegen meerprijs ook voorzien worden van een topblad in veel verschillende kleuren, zodat de bovenkant van de kast beschermd is tegen krassen en bij de werkbladen eventueel al bestaande bureaus passen. Ook kun je bij ons bureaus in dezelfde kleur onderstel en tafelblad bestellen, zodat je één stijl op kantoor hebt.

De demontabele roldeurkast is ook van staal met kunststof lamellen, maar deze wordt ter plekke in elkaar geschroefd. Dat maakt deze kast bij uitstek geschikt voor locaties waar een gelaste kast niet door de toegang past.

Gebruikte roldeurkasten

Met een tweedehands roldeurkast draag je bij aan een duurzame maatschappij en het is ook nog eens gunstig voor je portemonnee. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tweede keus en gebruikte roldeurkasten, in allerlei maten en kleuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan topmerken zoals Ahrend, Lensvelt roldeurkasten en archiefkasten van Gispen. Omdat wij continu doorloop hebben met deze kasten, staan deze lang niet allemaal op onze site. Wij hebben echter 13.000 m² aan kantoormeubelen, dus kom gerust langs in Enschede om bij ons in de showroom uit te zoeken wat u wilt.

Roldeurkast met hangmappenframe

Er zijn voor onze nieuwe en gebruikte roldeurkasten allerhande accessoires beschikbaar. Onze nieuwe (en veel van onze gebruikte) roldeurkasten hebben legborden die geschikt zijn voor laterale hangmappen. Deze kun je onder het legbord hangen. Voor meer overzicht, bieden wij bij kasten ook uittrekframes aan waar zowel A4 als foliohangmappen in passen.               
Ook kunnen we materiaallades plaatsen, deze zijn ook uittrekbaar. Hier kunnen losse voorwerpen in opgeslagen worden, zodat je er later weer makkelijk bij kan. Ook zijn er leesplanken beschikbaar. Dit is een vorm van een uittrekbaar legbord, waar documenten op kunnen worden gelegd die veilig opgeborgen moeten zijn, maar waar je toch snel bij moet kunnen. Je kunt dan snel de plank uittrekken waar dan direct de documenten op klaar liggen.

Roldeurkast onderdelen

Voor vervangende onderdelen voor roldeurkasten kun je ook bij ons terecht. Wij hebben een selectie aan gebruikte onderdelen voor Ahrend roldeurkasten. Onderdelen die hier niet bij staan, zijn eventueel op aanvraag leverbaar.

Mis je plankdragers voor een roldeurkast? Op onze site vind je veel verschillende bladdragers voor allerlei merken en modellen kasten. Elke bladdrager is voorzien van een duidelijke foto met maten erbij, zodat je zeker weet dat je de juiste legbordhaak bestelt. De dragers worden snel en gratis opgestuurd, zodat je snel weer verder kan met de roldeurkast.

Snel leverbaar uit voorraad

Vanwege onze grote voorraad en eigen vakkundige bezorgdienst kunnen wij de bestelde roldeurkasten snel uit voorraad leveren. Je kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom van 13.500 m² groot om het aanbod nieuwe, tweede keuze en gebruikte kasten te bekijken om exact die kast te vinden, die je nodig hebt.