Kabelmanagement

Met onze verschillende kabelmanagementsystemen kunt u altijd netjes de kabels bij uw bureau wegwerken, zelfs bij een zit/stabureau.

22 producten in Kabelmanagement

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

22 producten in Kabelmanagement

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stalen kabelgoten voor onder het bureau

Er staat tegenwoordig telkens meer elektrische apparatuur met aansluitsnoeren op onze bureaus. De meeste werknemers hebben wel één of twee beeldschermen, een toetsenbord, muis en bijvoorbeeld een oplader voor de telefoon. Om een rommelige kluwen van draden onder het bureau te voorkomen, bieden wij verschillende opties om dit netjes onder het bureau weg te werken.

Een kabelgoot kun je onder het bureaublad monteren. Deze kun je vervolgens gebruiken om kabels netjes in weg te werken. Ook kun je in de goot gemakkelijk een stroompunt maken, om de stekkers overzichtelijk in de goot aan te sluiten. De kabelgoten zijn beschikbaar in verschillende lengtes en kleuren.

Kabeldoorvoerdop

Als je een beperkt aantal snoeren hebt die netjes op een bureau moeten komen, kun je ook een doorvoerdop overwegen. Hiermee kun je een gat in het blad maken, waar de dop netjes inpast. Deze dop heeft dan een draaibare opening waardoor meerdere kabels geleid kunnen worden. Ze zijn beschikbaar in verschillende boormaten, namelijk ø 60 mm en ø 80 mm. Je dient met de plaats van de doorvoerdop wel rekening houden met het onderstel, het kan namelijk zijn dat er delen van het frame in de weg zitten voor de doorvoerdop.  

Universele kabelklem

Als een complete kabelgoot overbodig is, hebben we ook kabelklemmen. Deze kunststof klemmen kunnen onder een blad worden geschroefd of geplakt en zo gebruikt worden om kabels te geleiden. Dit onttrekt de kabels alleen niet aan het gezicht.

Inbouwmodule voor kabelgeleiding

Een inbouwmodule is ideaal voor bijvoorbeeld een vergadertafel in het midden van een ruimte. In de module kan een stekkerdoos of bijvoorbeeld aansluitpunt voor laptops gemaakt worden. De deksel kan worden opengeklapt, de nodige snoeren kunnen worden aangesloten, de kabels kunnen aan weerszijden van het deksel worden geleid en het deksel kan worden dichtgeklapt. Op deze manier kan een contactpunt netjes worden weggewerkt.

Snel uit voorraad leverbaar

De meeste van onze kabelgeleidingsproducten hebben wij op voorraad liggen in ons magazijn van ruim 10.000 m² in Enschede. We kunnen deze dus snel bezorgen met onze professionele bezorgservice of je kunt ze af komen halen in onze showroom aan de Westerval 10.