Vergadertafels

Onze vergadertafels zijn voorzien van een houten blad met melamine toplaag en PVC stootrand op een gelakt metalen frame. Zowel het blad als het frame zijn in verschillende kleuren beschikbaar. 

28 producten in Vergadertafels

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

28 producten in Vergadertafels

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vergadertafel kopen

Als je met klanten in je bedrijf gaat overleggen, doe je dit toch meestal aan een vergadertafel. Hiermee wordt de vergadertafel toch een beetje een visitekaartje van je bedrijf. Daarom wil je een mooie, stevige en degelijke vergadertafel.

De vergadertafels die wij aanbieden zijn grofweg in twee hoofdsoorten te onderscheiden. Tafels met dikke vierkante poten van 70x70 mm of tafels op een elegant kolomonderstel.

Onze vergadertafels zijn beschikbaar in verschillende vormen en afmetingen. De tafelbladen zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en de onderstellen zijn ook in meerdere kleuren beschikbaar. Zo passen de vergadertafels altijd bij je bestaande bureaus of kantinemeubilair. En uiteraard verkopen wij ook bijpassende vergaderstoelen, zodat je comfortabel kunt vergaderen.

Aantal personen

Het type vergadertafel dat je wilt, kan ook afhangen van het aantal mensen waar er normaal gesproken aan moet kunnen zitten. Wij bieden opties voor de volgende aantallen personen:

Rechthoekige vergadertafel

Wij bieden vergadertafels in verschillende afmetingen, van 160 x 100 cm tot 300 x 120 cm of 240 x 160 cm. Deze tafels bieden comfortabel plaats aan 6 personen tot maximaal 14 personen, afhankelijk van het formaat.

Afgeleide vormen van de rechthoekige vergadertafel, zijn de paperclip of tonvormige vergadertafel. Ook hebben wij vergadertafels met een bolrond blad. Deze tafels worden vaak met de rechte zijde tegen een muur gezet, zodat de ronde zijde uitsteekt.

Vergadertafel ovaal

Een ovalen vergadertafel is een stijlvolle oplossing waar mensen makkelijk aan kunnen zitten en het ook makkelijk is om een persoon meer of minder aan de vergadering toe te voegen. We hebben ellipsvormige vergadertafels van 200 x 120 cm die in elke vergaderruimte passen, tot een ovalen vergadertafel van 400 x 160 cm, voor als er echt met grote groepen vergaderd moet worden. De bladen van deze tafels bestaan uit twee delen van 200 x 160 cm, zodat ze wel in bijna elke ruimte geplaatst kan worden.

Vergadertafel rond

Wij hebben ronde vergadertafels die beginnen bij een doorsnede van 80 cm tot tafels met een doorsnede van 220 cm. Deze tafels zijn voorzien van onderstellen in verschillende stijlen. Zo vind je altijd een vergadertafel die goed in je vergaderruimte past.

Sta vergadertafel

Staand vergaderen is een nieuwe ontwikkeling. Op deze manier kun je gemakkelijk zittend werken afwisselen met een staande vergadering, wat weer gezonder is dan de hele dag zitten. Omdat staand vergaderen vaak ook minder comfortabel wordt gevonden, dwalen mensen minder af en wordt er effectiever vergaderd. Onze statafels zijn zeer geschikt om ook dienst te doen als vergadertafels. En op vrijdagmiddag kunnen ze gelijk gebruikt worden voor de borrel!

Tweedehands vergadertafel

Wij hebben niet ons complete aanbod aan gebruikte vergadertafels online staan. Kom naar onze showroom in Enschede voor een actueel aanbod van tweedehands vergadertafels.